Kızılcık Şerbeti 12. bölüm İzle

Kızılcık Şerbeti 12. bölüm İzle
Fatih ve Doğa gayet düzgün bir şekilde ilişkilerini sürdürürken çocuk odası, çocuk odasının duvar kağıdı vb. olaylardan dolayı tartışırlar ve hiç yoktan araları bozulur

Gold Film ‘den Faruk Turgut ‘un yapımcılığını üstlendiği Show TV 'nin 'Kızılcık Şerbeti' dizisi 'nin ilk bölümü 28 Ekim 2022 ‘de ekranlara merhaba dedi. Melis Civelek ‘in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç oturmaktadır.  Başrollerinde Evrim Alasya ve Barış Kılıç ‘ın oynadığı Kızılcık Şerbeti dram türü bir dizidir.

Kızılcık Şerbeti 12. bölüm İzle

Restoranda büyük bir olay yaşanmıştır. O olaydan sonra Kıvılcım uzun bir süre kendine gelemez. Ömer ‘in boşanmamış olduğunu çok kötü bir şekilde öğreniştir. Ömer ile büyük bir hesaplaşma yaşadıktan sonra bir daha görüşmemeleri konusunda net ir tavır sergiler. Bir kaza yapan Alev ‘in yardımına Abdullah koşar. Yolları tekrar kesişen Abdullah ve Alev kaza geçiren çocuğa yardım ederken biraz daha yakınlaşırlar.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 12. bölümünde neler oluyor

Pembe, Nursema ile Umut ‘un buluşmasından rahatsızdır ve Nursema ile bu yüzden araları açıktır. İkilinin arasını bozmak için Pembe kendince bir oyun oynar. Nilay ‘ın tekne sevdası kocasını ve kendini zor duruma sokmaya başlamıştır. Yembe, torunları için Zekeriya Sofrası’nı kurar. İki aile bir araya gelmiştir ama  Alev yine yaptığı hesapsız kitapsız hareketleriyle ortamı gerecektir.

Fatih ve Doğa gayet düzgün bir şekilde ilişkilerini sürdürürken çocuk odası, çocuk odasının duvar kağıdı vb. olaylardan dolayı tartışırlar ve hiç yoktan araları bozulur. Doğa yavaş yavaş bu ilişkiyi sürdürebilmenin çok zor olduğuna inanır  ve bir dönüm noktasına doğru ilerler.

Kızılcık Şerbeti Dizisi oyuncu kadrosu ;

Barış Kılıç - Ömer Ünal

Evrim Alaysa - Kıvılcım Arslan

Settar Tanrıöğen - Abdullah Ünal

Sıla Türkoğlu - Doğa Korkmaz

Sibel Taşçıoğlu - Pembe Ünal

Doğukan Güngör - Fatih Ünal

Müjde Uzman - Alev Arslan

Barış Kılıç Kimdir?

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya, Arguvan’da doğan Barış Kılıç, 1983 yılında İstanbul‘a taşındı. Okmeydanı Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika‘ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı dizi film ile Kadir İnanır, Jülide Kural oynadı. 2011 yılında “Adını Feriha Koydum” adlı dizide Kaptan Levent karakteri canlandırdı. 2014 yılında “Güllerin Savaşı”nda başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur ile paylaştığı dizi filmde oynadı. 2014 yılında yönetmenliğini Biray Dalkıran‘ın üstlendiği “Seni Seviyorum Adamım” romantik komedi türündeki adlı sinema filminde başrolü Gizem Karaca ile paylaştı.

Barış Kılıç'ın Oynadığı Diziler

Yasak Elma / Kaya / 2019

Kuyu / 2018

Evlat Kokusu / 2017

Oyunbozan / 2016

Güllerin Savaşı / Ömer / 2014

Merhaba Hayat / 2012

Adını Feriha Koydum / Levent / 2011

Lale Devri / 2013

Aynadaki Düşman / 2009

Vazgeç Gönlüm / 2007

Leylan / 2007

Bütün Çocuklarım / 2004

Barış Kılıç'ın Oynadığı Filmler

Seni Seviyorum Adamım / Berk / 2014

12-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar