İçimdeki Yabancı dizisinin yönetmeni belli oldu

İçimdeki Yabancı dizisinin yönetmeni belli oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şu sıralar hazırlıkları sürdürülen İçimdeki Yabancı dizisinin merakla beklenen yönetmeni belli oldu.

Şu sıralar pek çok yeni dizi için gün saymaya başlayan Fox Tv heyecanlı günler yaşıyor. Geçtiğimiz sezonlarda ekrana getirdiği diziler konusunda hayal kırıklığı yaşayan ve reytinglerde beklediği rakamlara ulaşamayan kanal rakipleri arasında da oldukça sıkıntılı zamanlar yaşamaya başlamıştı. Bu sezonda ekrana gelen dizilerini bir bir final yaptıran kanal 2023 ile birlikte yeni dizilerini seyirciyle buluşturmaya başlıyor. Birbirinden ilginç hikayelere sahip olan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizilerden biri de İçimdeki Yabancı adını taşıyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlıkları süren ve cast çalışmaları devam eden dizinin en çok merak edilen konularından biri de dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı idi. Ünlü isim Ethem Özışık tarafından senaryosu kaleme alınan İçimdeki Yabancı dizisinin yönetmen koltuğuna pek çok üst düzey yapımda imzası bulunan ünlü yönetmen Neslihan Yeşilyurt getirildi.

Ünlü Yönetmen ve Ünlü Senarist Bir Arada

Fox Tv ekranlarında 2023 yılında ekrana gelecek olan ve hazırlıkları başlayan İçimdeki Yabancı dizisinin oyuncu castı için yoğun bir çalışma sürdürülüyor. Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncuların arasında ünlü isimler Hande Erçel ve Burak Deniz’in adı geçerken yapım şirketi Tims & B Yapım projenin yönetmen koltuğunu ise ünlü yönetmen Neslihan Yeşilyurt’a emanet etme kararı aldı. Yine ünlü senarist Ethem Özışık tarafından hikaye ve senaryosu yazılan İçimdeki Yabancı adlı dizinin uzun süredir merak edilen yönetmen koltuğu da böylece dolmuş oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü yönetmenin proje için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Üst Düzey Dizileri Yönetti

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları Tims & B Yapım tarafından sürdürülen İçimdeki Yabancı dizisinin yönetmen koltuğuna ünlü yönetmen Neslihan Yeşilyurt oturacak. Ünlü isim bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yönetmen koltuğunda oturdu. Son olarak Queen Sugar adlı projenin yönetmen koltuğunda oturan Neslihan Yeşilyurt daha önce Sadakatsiz ve Yasak Elma gibi başarılı yapımların rejisini yapmıştı. İçimdeki Yabancı’nın hazırlıkları devam ederken öbür taraftan Burak Deniz ve Hande Erçel’in de senaryonun son halini bekledikleri ve buna göre projeye imza atacakları öğrenildi.

12-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar