Yalı Çapkını 17. Bölüm izle

Yalı Çapkını 17. Bölüm izle
Yalı Çapkını 17. Bölüm izle; 13 Ocak Cuma günü 17. bölümü ile ekranlara gelmesi planlanan Yalı Çapkını ile ilgili tüm detaylar.

OGM Pictures öncülüğünde ekranlara taşınan, Star tv kanalının sevilen dizisi Yalı Çapkını yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuları ile reyting sonuçlarında ilk sıralarda yer alan Yalı Çapkını dizisi yarın akşam yani 13 Ocak Cuma günü 17. bölümü ile yayınlanacak. Yayınlanan yeni bölüm fragmanının ardından arama motorlarında Yalı Çapkını 17. bölüm izle olarak yer alıyor. Yalı Çapkını 17. bölümü canlı full HD izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Met Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Star tv dizisi Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak ve Umut Gezer yer almaktadır. Senaryosunda Mehmet Barış Güngör'ün yer aldığı Yalı Çapkını yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt oturmaktadır. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği dizinin çekimleri ise İstanbul ve Gaziantep illerimizde gerçekleştirilmektedir.

Star tv kanalının dizisi Yalı Çapkını 17. yeni bölümü canlı full Hd kesintisiz izlemek için tıklayınız.

Yalı Çapkını 17. Bölüm izle

Yalı Çapkını 17. yeni bölüm fragmanında Ferit'in Pelin'e söylediği ' sen bana aitsin' söz diziye damga vurmuştu. Dört gözle Yalı Çapkını17. bölümün yayınlamasını bekleyen diziseverler için özel detaylar geldi. Yalı ÇApkını yeni bölümde Ferit, Pelin etrafında dört dönecek. Pelin'in erkek arkadaşı ile karşı karşıya gelen ferit, kendine hakim olamayacak. Öte yandan Ferit, İfakat ile Orhan'ın arasındakileri öğrenecek ve babasına gidecek. Ancak Orhan tüm olanları yalanlayacak.

Yalı Çapkını dizisinde geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Yılbaşı akşamının ardından herşey normale dönmüştü. Ferit ile Seyran ise bir dergi çekimine katıldılar. Ancak Orhan'ın bir tanıdığı olan dergi etidörü, Ferit'i şaşırtmıştı. Olaylı bir akşamın ardından dizi bölümü sona erdi. Öte yandan geçtiğimiz hafta diziye ünlü oyuncu Fırat Çelik dahil olmuştu.

Star tv ekranlarının gözde dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, her Cuma akşamı 20:00'da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

12-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar