Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı yayınlandı

Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı yayınlandı
Show Tv ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finaline hazırlanıyor. Dizişnin sezon finalinde neler yaşanacak?

Haziran ayının gelmesiyle birlikte televizyon ekranlarında yayınlanan pek çok yapım yaz arası için son hazırlıklarını yapıyor. Özellikle kanallarda yayınlanan diziler haziran ayının gelmesiyle birlikte sezon finali bölümünü yayınlayarak seyircisine kısa bir süre de olsa veda etmeye hazırlanıyor. Sezon başında Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi de seyircisine yaz arası için veda etmeye hazırlanıyor. Cuma akşamları ekrana gelen ve özellikle konusu ve senaryosunda kaleme alınanların RTÜK tarafından cezalandırılmasıyla sık sık gündeme gelen Kızılcık Şerbeti 2022 – 2023 sezonunu 9 Haziran Cuma akşamı yayınlayacağı sezon finali bölümüyle noktalamaya hazırlanırken dizinin sezon finali bölümünün fragmanı yayınlandı ve seyirciler fragmanla birlikte son birkaç günü adeta nefeslerini tutarak beklemeye başladı.

Sezon Finalinde Neler Yaşanacak?

Kızılcık Şerbeti Show Tv ekranlarının en çok seyredilen ve aynı zamanda en çok tartışılan dizilerinin başında geliyor. Gold Film tarafından hazırlanan dizi yeni sezonda da devam kararı alırken dizinin sezon finali bölümünün fragmanı da yayınlandı. Dizinin sezon finalinde heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Dizinin sezon finalinde, Nursema’nın düğününde Alev ile Abdullah’ın kolyesini taktığı an Pembe’yi çıldırtacak ve bu gerginlik oldukça uzun sürecek. Dizinin sezon finalinde Ömer, Kıvılcım’a çok büyük bir düğün hediyesi alırken Nursema ile Umut ise evlilik hayatının ilk günlerine alışmaya çalışacak. Ancak eve gelen haciz iki yeni evliyi oldukça sıkıntılı günlerin beklediğinin ilk işareti olacak. İkiz bebek bekleyen Doğa ise sezon finalinin büyük sürprizine imza atacak. Doğa tüm aileyi yemeğe davet ederken yemekte eşi Fatih’ten boşanacağını herkese açıklayacak ve dizinin sezon finalinde tüm aileyi etkileyen bir kaza yaşanacak. Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali bölümü 9 Haziran Cuma akşamı Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti

Sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan Kızılcık Şerbeti Gold Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör başrol oynuyor. Dizi Melis Civelek tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç yer alıyor.

06-06-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar