Gülcemal final yapıyor

Gülcemal final yapıyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamları seyirciyle buluşan iddialı dizilerden Gülcemal için final kararı alındı.

Sezonun son dönemlerinde yayına başlayan ve uzun süren bir hazırlığın ardından yayın hayatına başlayan Fox Tv’nin iddialı dizisi Gülcemal hakkında uzun süredir beklenen haber sonunda geldi. Başladığı günden itibaren aldığı reytinglerle kanalını ve yapımcı firma MF Yapım’ı büyük hayal kırıklığına uğratan Gülcemal dizisinin yeni sezon için yayın onayı alıp alamayacağı merak ediliyordu. Yusuf Pirhasan tarafından yönetilen ve Eda Tezcan ile Selda Akın tarafından kaleme alınan iddialı dizinin sezon sonunda final yapmasına karar verildi. Uzun süredir bu karara direnen ve her bölüm umudunu bir sonraki bölüme taşıyan dizinin gelen reytingleri ne yazık ki akıbetini belirledi. Dizinin yapım şirketi ve yayıncı kanal Fox Tv tarafından alınan karar sonrası Gülcemal’in 10. Bölümle birlikte final yapmasına karar verildi.

Gülcemal Veda Ediyor

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında perşembe akşamları seyirciyle buluşan iddialı dram ve aşk dizisi Gülcemal için beklenen karar açıklandı. Son olarak 8. Bölümüyle ekrana gelen ve başrolünde Melis Sezen ile Murat Ünalmış’ın rol aldığı Gülcemal alınan reytingleri istenilen seviyede olmayınca uzun süredir beklenen karar alındı. Dram ve aşk türünde hazırlanan ve büyük umutlarla başlayan dizinin ilk bölümleri Bursa ve çevresinde çekilmiş ve dizi daha sonra İstanbul’a taşınmıştı. İntikam ve aşk konularını ele alınan Gülcemal ne yazık ki beklenen seviyeye gelemedi ve dizi Perşembe günlerinin reyting sonuçlarında çok gerilerde kaldı. Fox Tv dizinin gelecek sezon için devam etmesi için beklenen kararı almayarak final kararını verdi. Son olarak 8. Bölümüyle ekrana gelen dizinin iki bölüm sonra 10. Bölümde final yapmasına ve seyirciye veda etmesine karar verildi.

Gülcemal Dizisi Hakkında

2023 yılının nisan ayında yayın hayatına başlayan ve perşembe akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan MF Yapım tarafından hazırlanan Gülcemal dizisi dram türünde hazırlanıyor. Senaryosu Eda Tezcan ve Selda Akın tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Murat Ünalmış, Melis Sezen, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, Sabahattin Yakut gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

07-06-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler