Kızılcık Şerbeti’nin Afişi Yayınlandı

Kızılcık Şerbeti’nin Afişi Yayınlandı
Show Tv ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak yeni dizilerden olan Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri devam ediyor. Dizinin merakla beklenen afişi ise yayınlandı.

Show Tv yeni sezon açılmasına rağmen henüz yeni dizilerinin pek çoğunu seyirciyle buluşturamadı. Kanal birbirinden iddialı dizilerini yayın akışına koyabilmek için yapım şirketleriyle birlikte yoğun bir mesai harcıyor. Kanal ekranında yayınlanacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri halen devam ediyor. Gold Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu’nun rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin çok yakında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenirken dizinin afişi de yayınlandı. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Ketche oturuyor. Dizi özellikle son zamanlarda sosyal medyada oldukça yoğun bir şekilde gündem oluyor ve hakkında paylaşımlar yapılıyor. Seyircinin heyecanla beklediği dizinin ekim ayı ortası gibi seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti Konusu Ne?

Melis Civelek tarafından kaleme alınan ve Ketche tarafından rejisi yapılan Kızılcık Şerbeti Gold Film tarafından Show Tv için hazırlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri halen devam ederken dizinin afişi yayınlandı ve bu afiş sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşıldı. Heyecanla beklenen dizi kanalın da iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti’nde, farklı kültürlere sahip iki ailenin çocuklarının yıldırım nikahıyla evlenmeleri ve ardından yaşanan çarpıcı olaylar hikaye ediliyor. İki farklı sosyal statüye ve kültüre sahip ailelerin çocuklarının biranda beklenmedik bir şekilde yıldırım nikahıyla evlenmeleri her iki aileyi de derinden etkilerken evlenen çift ise aralarındaki uyumsuzlukları aşmaya çalışırlar.

Kızılcık Şerbeti Oyuncular

Gold Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve yakında ekrana gelecek Kızılcık şerbeti adlı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide rol alan oyuncular arasında, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray darıcı, Selin Türkmen, Özlem çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak dizinin çok yakında ekranlara gelmesi bekleniyor.

 

30-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar