Mert Öcal ile Sude Burcu Nişanlandı

Mert Öcal ile Sude Burcu Nişanlandı
Survivor’da tanışan ve birbiriyle aşk yaşamaya başlayan ünlü isimler Mert Öcal ve Sude Burcu evlenmeye karar vererek nişanlandılar.

Magazin basını ve sosyal medya şile internet haber sitelerinin gözde ünlülerinden olan ve özellikle Survivor Türkiye yarışmalarındaki tavırlarıyla dikkatleri çeken ünlü isim Mert Öcal ile Sude Burcu sonunda kendilerinden uzun süredir beklenen adımı attılar ve evlilik yoluna girerek nişanlandılar. Survivor yarışmalarında da yakınlıklarıyla dikkatleri çeken ve aralarındaki ilişkiyi daha sonra itiraf eden çift yarışma sırasında evlilik için karar aldıklarını daha sonra açıklamışlardı. Çift yarışmanın ardından geçen süre içinde evlilik yolunda son kararlarını verdi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sude Burcu’nun doğum gününü kutlayan Mert Öcal doğum günü kutlamaları sırasında Sude Burcu’ya evlenme teklif etmiş ve Sude Burcu’da bu teklifi kabul etmişti. Mert Öcal daha sonra Sude Burcu’yu gelenek ve göreneklere göre ailesinden istemiş ve bu sırada da Sude Burcu’nun hazırladığı tuzlu kahveyi içmişti. Çift geçtiğimiz gün sonunda ilk adımı atarak nişanlandı.

Evlilik Yoluna Girdiler

Survivor aşıkları da denilen ünlü isimler Mert Öcal ile Sude Burcu sonunda birlikteliklerini aile kurma yolunda ilerletmeye ve evlenmeye karar verdiler. Yarışma sırasında birlikte olmaya başlayan ve bu sırada da zaman zaman tartışmalar yaşayan çift yarışmanın ardından birlikteliklerine devam ettiler ve sonunda da kararlarını verdiler. Sude Burcu’nun doğum gününde, Mert Öcal’ın diz çökerek evlenme teklif etmesi ve Sude Burcu’nun teklife evet demesi uzun süre magazin basınında yer aldı. Çift bu teklifin ardından nişan yapmaya karar verdi. Survivor’un ünlü aşıkları ve isimleri geçtiğimiz gün aile içinde bir tören yaparak hem kız isteme merasimini hem de nişan merasimini aynı anda yaptılar. Sude Burcu’nun tuzlu kahvesini içen Mert Öcal daha sonra kendisini Sude Burcu ile evlilik yolunda ilerleten adımı attı. Çiftin nişanı magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı. Evliliğin ne zaman olacağı konusunda açıklama yapmayan çiftin en kısa sürede evlenecekleri tahmin ediliyor.

Mert Öcal Kimdir?

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Öcal 2004 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ve aynı yıl düzenlenen Best Model of The World yarışmasında birinci olmuştur. Daha sonra mankenlik ve oyunculuk yapan isim Survivor Mert olarak bilinmektedir.

Sude Burcu Kimdir?

11 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sude Burcu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından spora yönelmiştir. Mert Öcal’la birlikte Survivor Türkiye yarışmasında yarışmışlardır.

30-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar