Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç kimdir?

Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç kimdir?
Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti reytinglerde yükselmeyi sürdürüyor. Son bölümde yaşadığı dramı aktarılan Nursema karakteri en çok araştırılan konu oldu.

Cuma akşamları yayınlanan Show Tv dizisi Kızılcık Şerbeti her geçen bölüm reytinglerde yükselmeyi sürdürüyor. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti 17 Mart Cuma günü yayınlanan 19. Bölümde zirveye yerleşti. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti karakterleri araştırılıyor. Dizi severler merak ediyor, Kızılcık Şerbeti’nin Nursema karakteri ve ona hayat veren Ceren Karakoç kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır? Kızılcık Şerbeti ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç kimdir?

İki farklı dünya görüşüne sahip iki aile arasında yaşananları ekrana getiren Kızılcık Şerbeti 17 Mart Cuma akşamı 19. Bölümüyle yayınlandı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç, Sıla Türkoğlu’nun başrollerini paylaştığı Show Tv dizisinde Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor. Başlangıçta düşük reytingden dolayı eleştirilen hatta final yapması düşünülen Kızılcık Şerbeti son bölümüyle sıçrama yaptı.

Nursema diziyi kurtardı

15. bölümle birlikte Nursema karakterinin dizide ağırlığını artırmasıyla çıkışa geçen Kızılcık şerbeti 18. Bölümde Nursema’nın zorla evlendirilmesiyle tavan yaptı. 17 Mart Cuma günü 19. Bölümüyle birlikte ekrana gelen Kızılcık Şerbeti, ABC1 20+ grubunda 10.93 izlenme oranı 25.01 izlenme payı, AB’de 10.16 izlenme oranı 27.00 izlenme payı alarak zirveye yerleşti. Total’de ise 8.57 izlenme oranı 20.28 izlenme payına ulaşan dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne zorla evlendirilen ve gerdek gecesi pencereden itilen Nursema’nın dramı damga vurdu. Heyecanın her bölüm artarak devam ettiği dizinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Ceren Yalazoğlu Karakoç kimdir?

1984 Ankara doğumlu Karakoç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü mezunudur. Küçük yaşlarda tiyatro ile ilgilenen Karakoç, Terapi Ötesi oyunu ile sahneye çıktı.  Oyunculuk kariyerine Beni Affet dizisiyle başlayan Ceren Karakoç, kendisi gibi oyuncu olan Osman Karakoç ile 2013 yılında dünyaevine girdi.

Rol Aldığı Diziler:

Kızılcık Şerbeti - Show TV - (2022)

İçimizden Biri - Show TV - (2021)

Akıncı - Atv - (2021)

Maria ile Mustafa - Atv - (2020)

Beni Affet - Star TV - (2011-2018)

19-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar