Fedakar Dizisi Sefer Kimdir?

Fedakar Dizisi Sefer Kimdir?
Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan ve Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen Fedakar dizisinde Sefer karakterini canlandıran Ejder Özkarslıgil kimdir?

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Kanal 7 ekranlarında cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelecek yeni günlük dizi Fedakar için çalışmalarda sona gelindi. İlk yayın tarihi olarak 18 Mart Cumartesi akşamı belirlenen dizi kanalın iddialı yapımları arasında yer alıyor ve kadrosunda genç ve yetenekli isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Özgür Pak’ın yer aldığı dizi uzun bir süredir hazırlıklarını sürdürüyordu. Günlük dizileri ile seyirciyi ekranlarına çekmeyi başaran ve aynı zamanda bu dizileri yabancı ülkelere pazarlayarak ciddi bir gelir elde eden kanal pek çok gülük diziyi aynı anda yayın akışında bulunduruyor. Yayın hayatına yeni başlayan Fedakar’ın yakın zamanda hafta sonlarından hafta içine alınabileceği kulislerde konuşulan konulardan. Öbür taraftan genç bir kadroyu bünyesine toplayan dizide Sefer karakterini canlandıran Ejder Özkarslıgil seyirci tarafından merak edilen isimlerden oldu.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Süreç Film tarafından hazırlanan Fedakar dizisi bir dram ve aşk hikayesini konu alıyor. Sefer, Elif ve Narin adındaki üç kardeşin hikayesini anlatan dizide Sefer, iyi niyetli, doğruluktan ayrılmayan ancak buna karşın her seferinde bir şekilde kötü olayların içinde yer alan biri olarak dikkatleri çekiyor. Üç kardeş en küçük kardeşleri Narin’i kaybettikten sonra yalnız kalırlar ve ikili birbirine sığınır. Ancak Sefer bir cinayetle suçlanır ve cinayete kurban giden kadının abisi tarafından intikam için öldürülme riski taşımaya başlar. Bunun üzerine Elif kardeşi Sefer’i kurtarmak için harekete geçer. Ablası Elif için her şeyi yapabilecek Sefer ise masumiyetini ispatlamak için çalışacaktır. Dizinin önemli karakterlerinden olan Sefer hikayenin kırılma noktalarında yer almaktadır.

Ejder Özkarslıgil (Sefer) Kimdir?

Kanal 7 ekranlarında yeni dizi Fedakar’la seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Ejder Özkarslıgil 4 Nisan 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini oyunculuk üzerine yapan Ejder Özkarslıgil bugüne kadar birbirinden iddialı dizilerde roller üstlenmiştir. Ejder Özkarslıgil’in bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında

-          Gülperi

-          Savaşçı

-          Kırmızı Oda

-          Yemin

-          3 Harfliler Adak adlı yapımlarda rol almıştır.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar