Ünlü Sanatçı Zeliha Sunal'ın Eşi Hayatını Kaybetti

Ünlü Sanatçı Zeliha Sunal'ın Eşi Hayatını Kaybetti
Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcılarından olan ve bugüne kadar değişik kanallarda pek çok program yapan Zeliha Sunal’ın eşi kalp krizi sonrası hayata veda etti.

Ünlüler dünyasında yaşanan güzel olaylar kadar kötü olaylarda magazin sayfasında ve sosyal medyada yer alıyor. İnternet haber sitelerinde yer alan ve magazin basınında da haber olan bir vefat haberi günün önemli magazin olayları arasında yer aldı. Ünlü şarkıcı Zeliha Sunal’ın eşi Nazmi Sunal kalp krizi sonucu hayata veda ederken olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlü pop şarkıcısı Zeliha Sunal duyurdu. Haberin duyulmasıyla birlikte pek çok seveni ve ünlü isim Zeliha Sunal’a taziye mesajlarını iletirken ünlü ismin eşini kaybetmesi sebebiyle oldukça üzgün olduğu gözlendi. Pop müziğinin sevilen ve yıllarını bu mesleğe vermiş ismi Zeliha Sunal’ın eşi Nazmi Sunal’ın kalp krizi sonrası vefatının ardından naaşı bugün toprağa verildi.

Zeliha Sunal’ın Acı Kaybı!

Ünlü şarkıcı, pop müziğinin emektar ismi Zeliha Sunal dün kalp krizi sonrası eşi Nazmi Sunal’ı kaybetti. Nazmi Sunal’ın kalp krizi sonrası hayata veda etmesini eşi Zeliha Sunal sosyal medya hesabından duyurdu. Zeliha Sunal yaptığı paylaşımda “eşimi, en yakın arkadaşımı Nazmi’mi kaybettim” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı ayrıca Nazmi Sunal’ın naaşının toprağa verileceği günü ve yeri de paylaşımında belirtti. Ünlü şarkıcı Zeliha Sunal’ın eşi Nazmi Sunal’ın cenazesi Pazar günü ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ünlü şarkıcı Zeliha Sunal’ın eşini kaybetmesi dolayısıyla oldukça üzgün olduğu gözlenirken sevenleri ve yakınları ünlü şarkıcıyı bu zor anında yalnız bırakmadı.

Zeliha Sunal Kimdir?

Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcılarından olan ve bugüne kadar pek çok şarkıda imzası olan ünlü isim Zeliha Sunal, ilk olarak TRT İzmir Radyosu’nda yayınlanan Çocuk Saati ile mikrofon karşısına çıktı. Aldığı gitar derslerinin ardından birçok müzik yarışmasına girdi ve bu yarışmalarda dereceler aldı. Uzun bir süre amatör gruplarda gitar çalan ve şarkı seslendiren ünlü isim daha sonra profesyonel olarak şarkıcılık yapmaya başladı. Ünlü isim kariyerini TRT ekranlarında yayınlanan pek çok programda şarkı söyleyerek devam ettirdi. Daha sonra Ankara’dan İstanbul’a taşınan ünlü isim İstanbul’da özel televizyon kanallarında da programlar yaptı ve müzik yaparak şarkılar söylemeye devam etti. Ünlü şarkıcı halen değişik platformlarda müzik çalışmalarına devam etmektedir.

13-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar