Kızım dizisinde Asu neden yok? Selin Şekerci diziden mi ayrıldı?

Kızım dizisinde Asu neden yok? Selin Şekerci diziden mi ayrıldı?
Tv8'de yayınlanan Kızım dizisinde 'Asu' karakterine hayat veren Selin Şekerci ani bir kararla diziden ayrıldı. Selin Şekerci neden diziden ayrıldı?

Medyapım tarafından tv8 için hazırlanan, başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kızım dizisinde herkesi şaşırtan ayrılık yaşandı. 'Asu' karakterine hayat veren Selin Şekerci ani bir kararla diziden ayrıldı.

SELİN ŞEKERCİ KIZIM DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Kısa bir süre önce diziye Öykü'nün (Beren Gökyıldız) annesi rolüyle dahil olan Asu (Selin Şekerci) karakterinin son yayınlanan fragmanında kızını Demir'in (Buğra Gülsoy) kapısına bırakıp ortalıktan kaybolduğu görülmüştü. Kızının velayetini yeni alan, peşinden dolandırıldığını öğrenen Asu'nun bu kararı izleyicide büyük şok yaşatırken, gerçekler de çok sürmeden gün yüzüne çıkmış oldu.

Sosyal medya hesabından diziyle ilgili paylaşım yapan genç oyuncu ayrılık haberini doğrudan takipçilerine duyurdu.

Set çalışanları dizi oyuncularıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan başarılı oyuncu şu sözleri ekleyerek ayrılığını duyurmuş oldu;

"Bir çok hikayeye bir çok karaktere dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. #kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle Anne oldum ben hem de @berengokyildiz_official gibi dünyanın en özel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. @medyapimresmi ile çalışmak , Fatih Aksoy’un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize kocca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber ‘anne’liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoşçakalın."

Kısa süre içinde 50 bin beğeni olan fotoğrafa dizinin takipçileri binlerce yorum yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları;

sorin_diles Ayrilmaniz üzücü oldu sizi cok severek izlerdim

hazinyay Olur mu ya? Yapılır mı bu? Offffff yaaa!

burak.deniz__fanz ama ASU çok özleyeceğiz 

96siana Eger Cemalda Asuda ayrildiysa demek ki final kokusu geliyor burnuma

ceylda_ Cok sacma niye geldin niye gitin amac neydi

10__07__80 Hiç sevmiyorum ya böyle,izliyoruz ne güzel ana karakterlerden biri hikayesi bitmemiş ayrılıyor:(senaryo gereği ayrıldığınızı sanmıyorum,bir oyuncu ne olursa olsun emek verdiği işi yarıda bırakmamalı.

koca.mart Bu açıklamasından kendimce çocuk sahibi olmaya verdiği anlıyorum Neyse yolunuz açık olsun Hayat size bütün güzellikleriyle gelsin ☺

sebselfurlove Bu şaka mı?Ben dün akşam son kez mi Asu karakterini izledim?Son kez mi "annelik"duygusunu sen de görüp hissettim?O kadar çok ne diyeceğimi bilmiyorum ki...Ne desem anlamsız kalır denilecek duruma geldim. Biz Asu Karahan ile beraber bir çok şey öğrendik ne kadar çok bazı insanlar "OSO KOROKTORO ÇOK OTOCO ÇOK SOLOK" deseler de kısa süreliğine bile yine gereksiz bir şekilde seninle uğraşmışlardı. Evet,komik bir durum ki bence de öyle. Hâlâ her dizide iyi ve kötü karakterlerin de olması gerektiği ve kötü karakterlere de ana baba küfür edilemeyeceğini bizim halkımız bilmiyor.Bunları bir tarafa bırakmak istiyorum ve asıl önemlisi "sen".Yine tarif edilemeyecek duygular yaşattın bize, senin ilk zamanlar diziye girdiğinde o kadar çooook mutlu olmuştum ki "oh bee yaşasın bu akşam Kızım var,çiçek kızımı izliycem" diye mutlu oluyordum.Mutsuz zamanlarımda sen mutlu ediyorsun beni;gerek iyi karakteriyle,gerek kötü karakteriyle senden öğreniyorum zorlukları,kolaylıkları,güzellikleri, kötülükleri...Mesleğinin hakkını sonuna kadar veriyorsun güzel insan,en çok da sana yakışıyorBizim kafamızda Asu Karahan ile ilgili o kadar çok soru var ki...Bence(?) ki en azından çoğunluğun böyle düşündüğünü düşünüyorum Asu bu kadar zorluklar görmüş,yaşamış olmasına rağmen kızını bu kadar kolay bırakamazdı. Biz Asu karakterini böyle hayal etmemiştik.Anne&Kız sahnelerinin daha fazla artmasını,Öykü'nün hastalığını öğrendiğinde Öykü 'yü yalnız bırakmayacağını ve aynı şekilde Öykü'nün de Asu'yu iyi yönlerde etkilemesini,güzel zamanlar geçirmesini isterdik.Her sahnenin tadı yarım kaldı bizde.Diziye renk kattın,bizim için daha özel kıldın güzel kızım @selinsekerci .Senin hikayen böyle bitmemeliydi Asu Karahan...Seni hep özleyeceğiz,hep güzel kal,hoşça kal...

27-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar