Klavye Delikanlıları yakında Show Tv'de...

Klavye Delikanlıları yakında Show Tv'de...
Yeni sezonda ekranlara gelecek olan yeni bir dizi daha. Eylül ayında dizi severlerle buluşacak olan yeni projenin adı Klavye Delikanlıları. Birçok yeni dizinin ekranlarda yerini aldığı şu günlerde Klavye Delikanlıları merakla bekleniyor.

Show Tv’nin Süreç Film’e hazırlattığı yeni dizisi Klavye Delikanlıları eylül ayında ekranlarda yerini alacak. Dizinin oyuncuları arasında birçok tanınmış isim yer alıyor. Bu isimler arasında Sinan Çalışkanoğlu, Rasim Öztekin, Gül Onat, Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Selen Seyven, Uraz Kaygılaroğlu ve Seray Sever ve Ali Barkın var. Dizinin yönetmenliğini Murat Şeker yapacak. Senaryosunu da yine Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi kaleme alacak.

Klavye Delikanlıları konusu:

Klavye Delikanlıları bilgisayar bağımlısı gençlerin komik hayatlarını konu alacak. Kerem ve Bayram küçük yaşlardan beri yakın arkadaş olan, ancak insanlarla doğru dürüst iletişim kuramayan asosyal iki gençtir. İnsanların yüzüne karşı söyleyemedikleri şeyleri bilgisayar üzerinden rahatlıkla söylemektedirler ve böylelikle para da kazanmaktadırlar. Bu iki teknolojik genç ve Bayram’ın kuzeni Volki birlikte bir dijital dolandırıcılık takımı kurarlar. Bayram’ın kuzeni Volki, iki genci arkasından sürükleyerek dolandırıcılık çetesinin içine sokmayı başarır. Ekibe son olarak da güzelliği ile dikkat çeken ve büyük bir zekaya sahip olan Seyran da dahil olur. Zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmaya çalışan bu eğlenceli ekibin yaşadığı maceraları, nefes kesen komikliklerini yakında ekranlarda göreceğiz.

16-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar