Komşular yakında Fox Tv'de başlıyor!

Komşular yakında Fox Tv'de başlıyor!
Fox Tv'nin yeni dizisi komşular yakında başlıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak olan dizi 9 Kasımda izleyiciye merhaba diyecek. Gündüz kuşağında yayınlanacak olan dizi, hafta içi her gün ekranlarda olacak.

Neigbours (komşular) adlı diziden uyarlanan yeni dizinin yapımcılığını Medyapım senaryo yazarlığını ise Zehra Çelenk üstleniyor. Dizide şımarık ve zeki bir kız olan Simge’yi Elif Karagöz canlandıracak. Dizide aynı zamanda Adını Sen Koy'un başrol oyuncusu Ali Oğuz Şenol'da başrolde yer alacak. Fox Tv'de günlük yayınlanacak olan dizinin kadrosunda aynı zamanda Sema Şimşek, Arda Esen, Gizem Altunay, Derin İnce, Belgin Alptekin gibi isimler de yer alacak.

Komşular dizisini yayınlanacağı ilk günden itibaren Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Elif Karagöz kimdir?

4 Mart 199 İstanbul doğumlu olan sanatçı Marmara Üniversitesi mezunudur. Bugüne kadar Bana Sevmeyi Anlat, Tatlı İntikam, Çilek Kokusu, Kiralık Aşk ve Adı Efsane isimli dizilerde rol almıştır. En son rol aldığı dizi ise Şevkat Yerimdar dizisidir. Elif Karagöz Şevkat Yerimdar dizisinde Hülya karakterini oynamıştır. Burak Sarımola'dan Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır. Genç oyuncu Unit Talent Ajans’a bağlı çalışmaktadır.

30-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar