Konteynır Brothers Hurdalık Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Konteynır Brothers Hurdalık Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Konteynır Brothers Hurdalık hangi kanalda yayınlanıyor? Dizinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Konteynır Brothers Hurdalık izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizi hangi kanalda yayınlanıyor? Dizinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Konteynır Brothers Hangi Kanalda?

İnternet platformuna özel çekilen yeni dizi Konteynır Brothers Hurdalık Kanal D Dijital ve Youtube platformunda izleyenleri ile buluşuyor.

Konteynır Brothers Hurdalık mini dizinin yapımını Tüplü Televizyon üstlenirken proje tasarımı ve yönetmen koltuğunda ise Cem Tabak yer alıyor. 26 bölümlük mini dizi Kanal D dijital ve Youtube platformunda ücretsiz olarak yayınlanıyor. 

 Konteynır Brothers Hurdalık’ın Konusu Nedir?

Dijital platform için hazırlanan mini komedi dizinin konusu merak ediliyor. ‘’ Bir gün herkes bu hurdalığı tadacak’’ sloganı ile yola çıkarak iki arkadaşın maceralarını konu alan Konteynır Brothers Kanal D dijitalde mini dizi olarak izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizide sosyal medyada ünlü olmak isteyen iki kafadarın eğlenceli hikâyeleri ve maceraları anlatılıyor.

Brothers Hurdalık Nerede çekiliyor?

Bir araba hurdalığının içinde çekimi yapılan dijital içerikte sosyal medyada gündem olan içerikleri çekerek izlenme rekorları kırmaya çalışıyorlar. Ditijal içerikte ünlü isimlerde yer alıyor.

Brothers Hurdalık Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D ve Youtube dijital için çekilen mini komedi dizinin başrollerinde Serhat Osman Karagöz, Serhat Dayım, Mertkan Erkan ise Mertkan Dayım olarak yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise ünlü oyuncu Öykü Gürman, Ulaş İnan Torun, Bahar Süer, Ceyda Olguner, Sevcan Yaşar gibi önemli isimlerde yer alıyor.

Konteynır Brothers Hurdalık yapımı ilk 3 bölümü ile 19 Mart Cumartesi tarihinde yayınlanmıştı.  Dizinin başrol oyuncularının kim olduğu ise merak ediliyor.

Serhat Osman Karagöz Kimdir?

4 Aralık 1988 doğumlu olan Serhat Osman Karagöz ilk oyunculuk deneyimine Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile başlamıştır. İstanbul Güzel Sanatlar Konservatuarı mezunu olan Serhat Osman Karagöz’ün eski eşi Pucca’dan bir oğlu vardır. 2021 yılında Pucca ile evliliklerini sonlandırmışlardır. Karagöz ilk başrol deneyimini ise Konteynır Brothers Hurdalık dizisi ile yaşayacaktır.

Mertkan Erkan Kimdir?

Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Mert Hakan Vine platformu ile ismini duyuran sosyal medya fenomenlerinden biridir. Özellike Youtube ve Spotify da güzel sesi ile de takipçi kazanan Mertkan Erkan Konteynır Brothers Hurdalık dizisi ile ilk kez bir dizi de yer alacaktır.

03-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar