Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 9 Yıl Sonra Yeniden Aynı Dizide

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 9 Yıl Sonra Yeniden Aynı Dizide
Eylül yayın döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Neslihan Atagül’ün başrolünde yer alacağı dizinin erkek oyuncusu Kadir Doğulu oldu.

Televizyon kanalları bu günlerde hem yaz sezonu yapımları için çalışmalarını hızlandırmaya hem de Eylül sezonu için projelerini netleştirmeye ve hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Sezonun sonu yaklaşırken final yapacak dizilerinin yerine yeni projeleri hazırlamaya çalışan kanalların başında da Star Tv geliyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda TMC Film ve Alim Yapım tarafından hazırlıklarına başlanılan Gecenin Ucunda adlı dizinin adı duyurulmuş ve bu dizide ünlü ve güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün başrolü oynayacağı açıklanmıştı. Dizinin hazırlıklarını sürdüren yapım şirketleri şimdi de dizde rol alacak erkek başrol oyuncuyla el sıkıştı. Dizide Neslihan Atagül’le partner olacak oyuncunun Kadir Doğulu olduğu öğrenildi.

9 Yıl Sonra Aynı Projedeler

Star Tv için bu günlerde hazırlıkları süren ve Başar Başaran ile Emre Özdür’ün kaleme aldığı ve Barış Erçetin’in yönetmen koltuğunda oturacağı Gecenin Ucunda dizisinin ana oyuncuları belli oldu. Dizide kadın başrol olarak Neslihan Atagül Macide karakterine hayat verirken, erkek başrol olarak da Kadir Doğulu Kazım karakterini canlandıracak. İkilinin başrolünde yer alacağı dizinin çekimlerine haziran ayında başlanması planlanıyor. Öte taraftan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu bundan 9 sene önce yayınlanan ve 50 bölüm süren Fatih Harbiye dizisinde de birlikte rol almışlar ve ikili bu filmle birlikte aşk yaşamaya başlamışlardı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Fatih Harbiye’den sonra bir daha aynı projede yer almamıştı. 9 yıl sonra ikilinin yeniden bir araya gelecek olması seyircileri ve ikilinin sevenlerini de oldukça heyecanlandırdı. Bilindiği gibi ünlü ve güzel oyuncu Neslihan Atagül geçtiğimiz sezon yine star Tv ekranlarında yayınlanan sefirin Kızı’nda rol alırken sağlık sorunları yaşamış ve ekranlara bir süre ara vermişti.

Gecenin Ucunda Dizisi Konusu

Star Tv ekranlarında Eylül yayın döneminde başlayacak olan ve kanalın ağır topu olacak Gecenin Ucunda dizisi Peride Celal’in çok satanlar arasında yer alan Gecenin Ucunda adlı romanından televizyona uyarlanıyor. Haziran ayında sete çıkacak dizide kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca yaşamaya çalışan Macide aşka kapılarını kapatmıştır. Ancak onun bu çabası bir süre sonra Kazım’la tanışmasıyla bambaşka sulara yelken açmasına sebep olacaktır. Star Tv ekranlarının en iddialı projeleri arasında gösterilen yapım için cast çalışmalarına devam ediliyor.

03-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar