Koray Avcı Zor Günlerinde Yanında Olanlara Teşekkür Etti

Koray Avcı Zor Günlerinde Yanında Olanlara Teşekkür Etti
Babasının ölüm haberi ile sarsılan Ünlü şarkıcı Koray Avcı, bu zor günlerinde yanında olan destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, babası Veysel Medet Avcı’nın vefat haberini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerine duyurdu.  

Çiçek Yerine Lösev’e Bağış

Yaptığı paylaşımda  "Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik. Cenazesi yarın 14 Eylül Salı Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir. Covid-19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederiz." Paylaşımı ile acısını paylaştı. Ünlü şarkıcı Koray Avcı, taziye için çiçek gönderilmesi yerine LÖSEV'e bağış yapılmasını istediğini dile getirdi.

Veysel Medet Avcı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma hastanesinde kalp ve böbrek yetmezliği sebebi ile tedavi görüyordu. Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babasından 13 Eylül pazartesi günü acı haber geldi. Ünlü şarkıcı Koray Avcı babasının ölümü ile derinden sarsıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım hayranlarını çok üzdü.

Şarkı Söyleyeceğiz Biz Baba

"Bana böyle baktığını hiç fark etmemiştim Baba. Hiç oturup rakı da içemedik seninle. Âşık olduğumda anlatamadım sana ama çok keyifli bir çocukluk geçirdim sayende. Gençliğim çalışmakla geçti, oradan oraya. Çok göremedik birbirimizi. Tam zamanıydı şimdi. “Daha yapacak çok şey var.” diyorduk en son. Fethiye’ye gidip biber ekip, birlikte koşu yapacaktık. Birlikte şarkı bile söylemedik. Yarım kaldı her şey. İkimizde neye inat ettiysek, hep çalıştık. Sanki sonu yokmuş gibi. Bir şeylerden kaçmanın en güzel yolu dedik birbirimize. Artık dinlenme vakti. Annemi ve kardeşimi merak etme. Bana hep “devam et” dedin. “Bana bir gün veda etsen bile şarkı söyleyeceksin.” dedin. Sanırım başka çarem yok. Seni otuz yaşımda uğurladım. Sen otuz yaşında bana aldığın kasetlerle, ilk şarkılarımı ezberlettin. Bu akşam şarkı söyleyeceğiz biz baba. Hep birlikte. Belki bir gün yine birbirimize bakıp şarkı söyleriz diye…
Işıklar içinde uyu, seni çok özleyeceğiz."

Yaşadığı acı haberden dolayı zor zamanlar geçiren Koray Avcı, bu zamanlarında yanında destek olanları da unutmadı. Herkese sosyal medya hesabından teşekkürlerini şu sözler ile iletti.

İyi Olmaya Çabalıyorum

"Herkese merhaba, öncelikle mesaj atan sosyal medyadan ulaşmaya çalışan, arayan ve üç gündür yanımdan ayrılmayan dostlarıma ve sevenlerime annem, kardeşim ve kendim adına sonsuz teşekkür ederim. Babam artık dinleniyor. Onu en güzel şekilde uğurladık. Merak etmeyin, ben de iyiyim. En azından iyi olmak için çabalıyorum. Sizi seviyorum. Çok kıymetlisiniz, var olun. Sevgi ve saygılarımla..."

17-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar