Kanunsuz Topraklar’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Kanunsuz Topraklar’ın Yayın Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarının iddialı projelerinden olan Kanunsuz Topraklar’ın yayın tarihi belli oldu. Dizi 29 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle Fox Tv’de yer alacak.

Fox Tv yeni sezona pek çok yeni diziyi seyirciyle buluşturuyor. Yeni sezona iddialı pek çok yapımı ekrana getirecek kanal bir bir dizilerini yayına sokarken reyting yarılının içinde güçlü durabilmek için büyük bir hazırlık süreci geçirdi. Geçtiğimiz sezon sonunda pek çok dizisi seyirciye veda eden Fox Tv yeni sezonda yeni yapımlarla yeni bir umut arayışında olacak. Bu yapımlardan birini de Gold Film tarafından hazırlanan ve bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar oluyor. Kanunsuz Topraklar yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilirken çalışmaları ise aylar öncesinden başladı. Çekimleri de uzun süre önce başlayan dizi haberlerde ve magazin basınında yer alırken sosyal medyada da oldukça popüler bir konumda. Seyircinin heyecanla beklediği dizinin ise yayın tarihi belli oldu. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolleri paylaştığı dizi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba Ekranlarda

Fox Tv’nin yeni yayın dönemindeki en önemli projelerinden olan Kanunsuz Topraklar’ın yayın tarihi belli oldu. Dizi seyirci tarafından heyecanla beklenirken kanal yönetimi iddialı dizisini iddialı bir günde yayınlama kararı aldı. Pek çok iddialı projenin karşısında yer alacak Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yayın tarihinin belli olmasıyla seyircilerde büyük bir meraktan kurtulmuş oldu. Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Dalbatan, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Bora Sivri, Hakan Aydın ve Ali Erkazan gibi usta ve başarılı isimler yer alıyor.

Kanunsuz Topraklar Konusu Ne?

Fox Tv’nn yeni dizisi Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle Fox Tv’de ekrana gelecek. Dizinin konusu ise oldukça ilginç. Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar; Zonguldak’ta 1939 yılında maden ocaklarında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Kardeşleri ve babasıyla mütevazi bir hayat süren maden işçisi Davut kendi işinde gücünde biridir. Madenin sahibi Malik Bey zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir günde uyarıları dinlemeyen Malik Bey yüzünden bir kaza meydana gelir ve maden çöker. Davut bu durum karşısında sesini yükseltmeye karar verir ancak Malik Bey’in Davut için beklenmeyen bir teklifi vardır. Öbür taraftan Malik Bey’in kızı Gülfem titizlikle büyütülmüştür. Gülfem başlarda kaba saba biri olarak gördüğü Davut’tan nefret ederken zamanla ona hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise Gülfem’i başka bir maden ocağının sahibinin oğlu Ali Gelik ile evlendirmeyi planlamaktadır. Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba saat 20.00’da Fox Tv’de ilk bölümüyle ekrana geliyor.

17-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar