Koronavirüse Yakalanan Nuri Alço’dan Kötü Haber

Koronavirüse Yakalanan Nuri Alço’dan Kötü Haber
Türk Sinemasının ünlü oyuncularından onlarca filmde kötü adam karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve çok sevilen Nuri Alço hastaneye kaldırıldı.

Bir dönem Türk Sinemasına damga vuran oyunculardan biri olan ve canlandırdığı kötü karakterle büyük başarı yakalayan ve kötü karakterleri canlandırmasına karşın insanlar tarafından çok sevilen usta oyuncu Nuri Alço bugünlerde oldukça zor dönemler yaşıyor. Her ülkede korkulan salgın ülkemizde de ne yazık ki nice canlara mal oldu, nice insanlar bu hastalığa yakalandı. Bu insanlar arasında ünlüler de oldu, ünsüzler de oldu, devlet görevlileri de oldu, oyuncular şarkıcılar da oldu. Ülkemizde uzun yıllar boyunca Türk Sinemasında onlarca filmde rol alan usta oyuncu Nuri Alço’da ne yazık ki koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu testinin pozitif çıkması üzerine kendisini karantinaya aldı ancak ne yazık ki durumu ağırlaştı ve usta oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı.

Nuri Alço Hastaneye Kaldırıldı

Usta oyuncu Nuri Alço yakalandığı koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldı. 69 yaşında olan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Nuri Alço durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu eşi Nuri Alço’yla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Burcu Sezginoğlu paylaşımında “Herkülüm benim… Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun durumunun nasıl olduğu konusunda ise net bir bilgi paylaşılmadı. Yaklaşık 80 filmde rol alan usta oyuncu daha önce koronavirüsle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu.

Hep Birlikte Bunu Aşacağız

Ünlü oyuncu Nuri Alço’nun durumunun ağırlaşması ve hastaneye kaldırılmasıyla birlikte oyuncunun geçmişte yaptığı koronavirüsle ilgili açıklama akıllara geldi. Nuri Alço daha önce yaptığı açıklamada “hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor. Kalabalık yerlerde mutlaka maske takılması ve mesafeye dikkat edilmesi gerekiyor. Sağlık Bakanımızı tebrik ediyorum gerçekten bu sürece kadar çok iyi yönetti. Son dönemde biraz fazlalaşma oldu ama hep birlikte bunu aşacağız aşmamız gerekiyor” ifadelerini kullanırken pandemi döneminde işlerle ilgili olarak da “pandemi döneminde işlerimiz tabii ki aksadı. Yeşilçam kafelerin açılışları vardı onlara gidemedik. Reklam projem vardı onu da çekemedik. Ama önemli olan sağlık. Umarım bir an önce kurtuluruz” ifadelerini kullanmıştı. Bizde ünlü ismin biran önce hastalığı yenerek tekrar salıklı günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar