Kırmızı Oda'nın yeni karakterlerinden ilk görüntüler geldi

Kırmızı Oda'nın yeni karakterlerinden ilk görüntüler geldi
Kırmızı Oda dizisinin yeni karakterlerinden ilk görüntüler geldi. Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın canlandıracağı karakterlerin hikayeleri herkesi derinden etkileyecek.

En çok izlenen dizilerden biri olan Kırmızı Oda'da yeni karakterler var. Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda her hafta zirveye oynamaya devam ediyor. Kırmızı Oda'nın 26 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ise iki yeni karekter seyirci karşısına çıkıyor. Sevilen oyuncular Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın canlandıracağı karakterler fragmanda görüldü. Kırmızı Oda 30. Bölümde yer alacak Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın bir çifti canlandırdıkları görülüyor. Kırmızı Oda 30. Bölüm yine seyircinin dikkatini toplayacak sahnelerle geliyor.

Kırmızı Oda 30. Bölümde yeni karakterler var

Kırmızı Oda 30. Bölümde yer alacak Yiğit Özşener ve Esra Ronabar, Zafer ve Nihal karakterlerini canlandıracak. Doktor Hanım'ın hastaları olarak dizide yer alacak Zafer ve Nihal çiftinin hikayesi de izleyiciyi çok şaşırtacak. Eşiyle mutlu bir evliliği olduğunu söyleyen Nihal'in zamansız bayılmalarının nedeni araştırılacak. Nihal Doktor Hanım'a evliliğinin gayet iyi olduğunu ve eşinin kendini el üstünde tuttuğunu anlatacak. Yiğit Özşener'in canlandırdığı Zafer ise Nihal'in eşidir. Dış görünüşleri oldukça iyi olan bakımlı çiftin sorununun ne olduğu şimdiden merak edilmeye başlandı. Zafer'in verdiği zekice cevaplar ise Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım'ı oldukça şaşırtıyor.

Kırmızı Oda 30. Bölümde neler olacak?

Tv8'in fenomen dizisi Kırmızı Oda 30. Bölümüyle Cuma akşamı ekranda olacak. Sevilen dizinin başlayan farklı hikayeleri kendi yolunda devam ediyor. Kırmızı Oda 30. Bölümde sürpriz olarak Zafer ve Nihal çifti seyirciyle buluşuyor. Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi'nin yaptıkları dizideki aksiyonu arttıryor. Sadi'nin çeteye yeni katılan Emre hakkında Doktor Hanım'a söyledikleri ise oldukça ilginçtir. Sadi'nin krize girdiği sahne ise yine en dikkat çeken bölümlerden biri olacak. Diğer yanda Recai'nin geçmişine inmeye çalışan Doktor Hanım değersizlik hissinin kaynağını aramaya devam eder. Gökhan Yıkılkan'ın canlandırdığı Recai Nazlı'ya neden kötü davrandığı ile ilgili gerçekle yüzleşir. Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın yeni bir hikayeyle katıldığı Kırmızı Oda dizisi takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar