Suavi Koronavirüse Yakalandı

Suavi Koronavirüse Yakalandı
Ünlü besteci, şarkıcı ve söz yazarı Suavi eşinin ardından kendisinin de koronavirüse yakalandığı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Son zamanlarda ünlüler dünyasından pek çok olumsuz haber verdik bu sayfalardan. Ve ne yazık ki bu haberlerin pek çoğunda koronavirüse yakalanan ünlü bir ismin haberini ya da vefatını duyurduk sizlere. Ne yazık ki bu gerçek bizleri üzdüğü kadar tüm dünyada yaşayan insanları da üzüyor. Koronavirüs durmuyor, azalmıyor ve ne yazık ki bitmiyor. Zaman zaman umutlansak da hemen ardından yeni bir artışla hayallerimiz yıkılıyor. Bugün de yine ünlü bir ismin koronavirüse yakalandığının haberini veriyoruz sizlere. Ünlü müzisyen, besteci Suavi’nin Covid – 19 testinin ne yazık ki pozitif çıktığı öğrenildi. Ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden yaşadıklarını sevenleriyle paylaştı. Durumunun şu an için iyi olduğunu belirten Suavi kendini karantinaya aldığını belirtti.

Suavi’nin Testi Pozitif Çıktı

Geçtiğimiz günlerde eşi Gönül Yılman Saygan’ın koronavirüse yakalandığını duyuran ve eşiyle ilgilenen ve 10 gün boyunca eşine her türlü desteği veren ünlü şarkıcı ve besteci Suavi ne yazık ki kendisi de koronavirüse yakalandığını açıkladı. Önce ünlü sim Suavi’nin eşi Gönül Yılman Saygan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve “maalesef Suavi de pozitif. 10 gündür bana bir bebeğe bakar gibi baktı ama şimdi o da düştü” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin koronavirüse yakalandığının duyulması üzerine magazin basını ve sosyal medyadan ünlü isme pek çok takipçisi ve seveninden geçmiş olsun mesajları yağdı. Durumunun iyi oldu öğrenilen Suavi yaptığı açıklamada koronavirüsü hafif atlattığını belirtti.

3 – 5 Güne Kovarız

Ünlü isim Suavi’nin Covid – 19 testinin pozitif çıkması magazin basınında geniş yer buldu. Ünlü isim koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Suavi paylaşımında “eşim covit (+) çıkmıştı ve ben kızımla (-) dim. Ancak aynı evde karantina yaşanınca ben de enfekte oldum ve 7 – 8 gündür (+) olarak takılıyorum. Merak eden dostlarım için gerçekten iyiyiz ve 3 – 5 güne cov(arız)-it(i) sevgiler, teşekkürler” ifadelerini kullanarak esprili bir yaklaşımla durumunu sevenleriyle paylaştı. Bu paylaşım sonrası birçok seveni ünlü isme geçmiş olsun dileklerini ileten mesajlar gönderdi. Bizde ünlü isim Suavi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve salığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar