Koronaya yakalanan oyuncu İbrahim Büyükak’tan güzel haber geldi

Koronaya yakalanan oyuncu İbrahim Büyükak’tan güzel haber geldi
Geçtiğimiz haftalarda bir paylaşım yaparak küresel salgın Coronavirus'e yakalandığını duyuran oyuncu İbrahim Büyükak, hayranlarını endişelendirmişti.

Yaşlı genç, zengin fakir ayırt etmeden herkesi tehdit eden Koronavirüs dünyada yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronaya yakalanan İbrahim Büyükak’tan güzel haber geldi. Bir süre kişisel sosyal medya hesabından hastalığa yakalandığını duyuran oyuncuyla ilgili yeni gelişme, hayranlarını merak ettirdi. İbrahim Büyükak kimdir sağlığı nasıl?

Koronaya yakalanan oyuncu İbrahim Büyükak’tan güzel haber geldi

Geçtiğimiz haftalarda bir paylaşım yaparak küresel salgın Coronavirus'e yakalandığını duyuran oyuncu İbrahim Büyükak, hayranlarını merak ve endişeye sevk etmişti. Sağlığına kavuştuğunu duyuran 37 yaşındaki oyuncu İbrahim Büyükak, Coronavirus'ü yendiğini bu mesajla müjdeledi. "Covid 19’u atlattığımın resmidir"

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, yaklaşık 2 hafta önce Coronavirus'e yakalanmış ve yayınladığı şu paylaşımla virüs kaptığını doğrulamıştı. İşte o paylaşım… "Arkadaşlar haberler maalesef doğru. Covid-19 testim pozitif çıktı. Çok şükür durumum iyi. Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim. Siz de kendinize iyi bakın. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum."

İbrahim Büyükak kimdir?

1983 İstanbul doğumlu oyuncu Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Bursa'da Olay Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaparak sanat dünyasına adım atan Büyükak, Gırgır, Leman ve Lemanyak Dergileri'nde çalıştı. Yılmaz Erdoğan’ın kurduğu BKM Mutfak ekibinin son üyelerindendir. Özellikle Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güldür Güldür Show programlarıyla tanındı. Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile yaptığı "3 Adam" programıyla yıldızı parlayan Büyükak, reklam filmleriyle de ses getirmiştir. Nurdan Beşen ile evli olan Büyükak’a canlitv olarak bizler de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar:

2008 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Tv Programı)

2009 - Neşeli Hayat (film)

2011 - Çok Filim Hareket Bunlar (film)

2013 - 3 Adam (Tv programı)

2015- Bana Baba Dedi (Tv dizisi)

Küçük Esnaf (film)

Yol Arkadaşım (film)

16-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar