Demet Akalın’dan büyük gaf Hangi ünlü oyuncuyu rezil etti?

Demet Akalın’dan büyük gaf Hangi ünlü oyuncuyu rezil etti?
Star Tv'de kahvaltı programı yapan ünlü sunucu Demet Akalın yine büyük bir gafa imza attı. Beraber program yaptıkları Alişan'ı korumak isteyen Demet Akalın bakın kimi rezil etti?

Partneri Alişan ile birlikte televizyon programı yapan Demet Akalın'dan büyük gaf geldi. Yaptığı çıkış ve gaflarıyla tanınan Demet Akalın bu sefer hangi ünlü oyuncuyu rezil etti? Geçtiğimiz günlerde gittiği bir şehirde corona tedbirlerine uymamakla eleştirilen Demet Akalın, kendini savunurken daha büyük bir gaf yaptı. Hayranları yaptığı gaflarla ünlene Demet Akalın’ın kimi rezil ettiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Demet Akalın’dan büyük gaf Hangi ünlü oyuncuyu rezil etti?

Star Tv’nin sabah kuşağında yayınlanan “Demet Akalın ve Alişan’la Sabah Sabah” programıyla ekrana gelen ünlü sunucu ve şarkıcı Demet Akalın yine büyük bir gafa imza attı. Beraber program yaptıkları ünlü şarkıcı Alişan'ı korumak isteyen Demet Akalın, kendi adıyla televizyon programı yapan Beyazıt Öztürk’ü yerin dibine soktu.

Beyaz’ın eli sıkıdır

Konuyu Sabah gazetesinden Yüksel Aytuğ köşesinde duyurdu. "Demet Akalın, Beyaz'ı Nasıl Gömdü?" başlıklı yazısında dile getirdiği habere göre olay şöyle gerçekleşti. Haberi aynen veriyoruz. “Aslında olay geçen hafta yaşandı ama gündemin yoğunluğu yüzünden yazmaya ancak şimdi sıra geldi. 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında ikili, İpsos'un 'En Güvenilir Ünlüler' listesini tartışıyorlardı. Sıra Beyazıt Öztürk'e geldiğinde, Demet Akalın hayret uyandıran bir ifşada bulundu. Dedi ki, 'Beyaz'ın eli de sıkıdır hani. Hatta Alişan'la mukayese edilmeyecek kadar. Beyaz bize Avrupa turnesinde yemek olarak yarım pide verdi. Ay ben de fena gömdüm şimdi Beyaz'ı...' Geçtiğimiz yıl hakkındaki cimri yaftasına Alişan, "Aslında harcamalarımda kısıtlama yapmam. Ama 'cimri' sözü üstümüze yapıştı ve böyle gidiyor" diyerek cevap vermişti.

Beyaz’ın cevabı merak ediliyor

Olay üzerine gözler ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’e çevrildi. Hakkındaki cimri yaftasına ünlü şovmenden henüz bir tepki gelmedi. Canlitv olarak konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize buradan duyuracağız.

Corona tedbirlerine de uymamıştı

Olay üzerine gözlerin çevrildiği Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde corona tedbirlerine uymamakla suçlanmıştı. Star Tv’de yaptıkları kahvaltı programı için Şanlıurfa'ya giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan, bir dizi faaliyette bulunduktan sonra belediyeye ait bir restoranda yemek yemişlerdi. Dünyamızı tehdit eden corona illetine rağmen hiçbir tedbirin alınmadığı yemeğin görüntülerini bir marifetmiş gibi Demet Akalın kendi kişisel sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Olay bir anda sosyal medyada bomba etkisi yapmış ve Demet Akalın yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

16-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar