Savaşçı Dizisine Göktürk Albay Geldi!

Savaşçı Dizisine Göktürk Albay Geldi!
Fox Tv ekranlarının Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizisi Savaşçı ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizi usta oyuncu Tamer Karadağlı ile anlaştı. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında 4 sezon boyunca Pazar akşamları yayınlanan ve aksiyon sahneleriyle seyircinin ilgi ve beğeniyle takip ettiği Savaşçı dizisi bu sezon bir türlü başlayamadı. Sadece sezon başında geçtiğimiz sezondan kalma üç bölüm yayınlanan ve ardından tekrar ara veren Savaşçı Dizisi o tarihten itibaren bir türlü ekranlardaki yerini alamadı. Limon Film tarafından hazırlanan dizi daha sonra hızla kan kaybetmeye başladı ve bazı oyuncular diziyle bağlarını kopardı. Bu oyunculardan en önemlisi Yüzbaşı Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay oldu. Berk Oktay geçtiğimiz haftalarda diziyle bağlarını kopararak Yasak Elma Dizisinde rol almaya başladı. Bu durum Savaşçı’yı bekleyen seyircilerde büyük hayal kırıklığı yarattı aynı zamanda da dizinin tekrar başlamasını bilinmeze itti. Ancak bugün gelen haber Savaşçı Dizisinin güçlü bir şekilde ekranlara dönmeye hazırlandığını gösteriyor. Diziye Albay Göktürk karakteriyle katılan Tamer Karadağlı bir anda seyircide heyecan yarattı.

Tamer Karadağlı = Göktürk Albay!

Limon Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Pazar akşamlar yayınlanan Savaşçı dizisi ekranlara bomba gibi dönmek için gün sayıyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin eksik olan kadrosunun hızla tamamlanması için çalışmalar yapılırken diziden ayrılan Berk Oktay’ın yerine usta oyuncu Tamer Karadağlı dahil oldu. Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Taşfırın haluk karakteriyle yıllarca gönüllerde taht kuran usta oyuncu artık seyirci karşısına Göktürk albay olarak çıkacak. Dizide Özel Kuvvetler’de bir albayı canlandıracak Göktürk Albay’ın hikayesi tam olarak bilinmese de Kılıç Timine komuta edeceği ve timle birlikte özel operasyonlara katılacağı tahmin ediliyor. Halen Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun rol aldığı dizide Göktürk Albay karakteriyle Tamer Karadağlı’nın büyük bir heyecan getireceği kesin görülüyor.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Savaşçı Dizisi ile anlaşan ve Albay Göktürk karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan usta oyuncu tamer Karadağlı 24 Mayıs 1967 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapan Tamer Karadağlı Bilkent Üniversitesinde tiyatro eğitimi almış ve ardından dizi ve tiyatrolarda rol almaya başlamıştır. Usta oyuncu Ferhunde hanımlar ve Çocuklar Duymasın adlı yapımlarla çok sevilmiş ve tanınmıştır. Özellikle Taşfırın Haluk karakteri tam bir fenomene dönüşmüş ve seyircinin kalbinde taht kurmuştur.

16-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar