Kuaförüm Sensin yarışmacıları Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmacıları Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir?
Kuaförüm Sensin yarışmasına bu hafta katılan yeni yarışmacılar Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir? İşte yarışmanın yeni yarışmacıları hakkındaki tüm detaylar..

Haftaiçi  her gün Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışması bu hafta yepyeni yarışmacılar dahil oldu. Kuaförüm Sensin'e katılan yeni yarışmacılar Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir? Bu haftaya en iddialı şekilde başlayan ikili Murat Ünlü ve Meltem Topçu hakkında merak edilen tüm detaylar..

Show TV ekranlarının en çok sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de 27. hafta büyük bir heyecanla başladı. Yarışmanın en iddialı yarışmacılarından Hayat ve Özlem çocuklarını çok özlemesi gerekçesi ile yarışmadan beklenmedik bir şekilde ayrıldı. Hayat ve Özlem haftalar boyunca büyük bir mücadele içerisine girip birinci olmayı başarmışlardı. Rakiplerininin korkulu rüyası Hayat ve Özlem'in yarışmadan çekilmesi izleyici ve yarışmacılar arasında büyük bir şok yaşadı. Başarılı yarışmacılar Hayat ve Özlem'in yarışmadan ayrılmasının ardından yarışmaya yeni yarışmacılar dahil oldu. 14 Ekim 2019 Pazartesi günü yarışmaya dahil olan yarışmacılar izleyici tarafından merak edildi. Bu hafta Özlem ile Hayat’ın yerine yeni yarışmacılar Murat Ünlü ile Meltem Topçu dahil oldu. 

HAYAT VE ÖZLEM YARIŞMADAN NEDEN AYRILDI?

Kuaförüm Senin'in başarılı yarışmacılarından Hayat ve Özlem'in yarışmadan ayrılması izleyici ve sevenleri tarafından merak edildi. Hayat ve Özlem 19 hafta süren başarılı yarışma hayatına ailevi sebeplerden yani çocukları ile arasında oluşan özlemden dolayı yarışmadan çekilme kararı aldılar.

 Kuaförüm Sensin Murat Ünlü ve Meltem Topçu kimdir?

Murat Ünlü:

Kuaförüm Sensin yarışmasına 14 Ekim 2019 Pazartesi günü katılan Murat Ünlü, 25 senedir kadın kuaförlüğü yapmaktadır. 25 senelik kuaförlük hayatında olan Murat Ünlü evli ve bir erkek çocuk sahibidir. Kuaförüm Sensin'e çok iddialı bir şekilde katılan Murat Ünlü kendini mekanın sahibi olarak nitelendirdi. Yarışmaya katılma esnasındaki bu konuşmaları izleyici tarafından büyük merak uyandırdı. Kendisinin özellikle kesim ve boyama konusunda iddialı olduğunu ifade etti. 

Meltem Topçu:

Show Tv ekranlarının büyük bir heyecanla izlediği Kuaförüm Sensin yarışmasına bu hafta katılan genç kuaför Meltem Topçu, 25 yaşındadır. Tekirdağ’dan yarışmaya katılan Meltem Topçu, 5 senedir makyöz olarak çalışmaktadır. Meltem Topçu, programın her zamankilerden farklı bir makyaj tarzı görmesi için katılım gösterdiğini ifade etti.

15-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar