Kuaförüm Sensin yeni juri Muammer Ketenci kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni juri Muammer Ketenci kimdir?
Televizyon ekranlarının en farklı yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni jürisi Muammer Ketenci kimdir? Muammer Ketenci nereli, kaç yaşında?

Gündüz kuşağı programlarının en sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bu hafta yepyeni olaylar yaşandı.Kuaförlerin kıyasıya bir mücadele içerisinde yarıştığı Kuaförüm Sensin'e bu hafta yeni bir jüri üyesi katıldı. Bomba gibi eleştirileri ile gündeme oturan yeni jüri Muammer Ketenci kimdir? Kuaförüm Sensin'in yeni jürisi Muammer Ketenci nereli, kaç yaşında? İşte yeni jüri üyesi Muammer Ketenci hakkında tüm merak edilenler..

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Gözde Kansu’nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin yarışması hız kesmeden devam ediyor. Her hafta bir çiftin elendiği Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri koltuğunda Adnan Serter ve Ayşegül Kartal oturuyor. Kuaförüm Sensin programına dün itibariyle Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın yanı sıra yeni bir jüri üyesi daha eklendi. Geçtiğimiz bölüm Muammer Ketenci, yaptığı eleştiriler ile yarışmacıları yerin dibine sokmuştu. Kuaförüm Sensin hayranları bu denli ağır eleştirileri yapan yeni jüri üyesi Muammer Ketenci'yi çok merak etti. Peki ağır eleştirileriyle gündeme damga vuran Muammer Ketenci kimdir? Gelin yakından tanıyalım..

Kuaförüm Sensin Muammer Ketenci kimdir?

Ünlü modacı Muammer Ketenci, 1965 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Muammer Ketenci'nin asıl soyadı Üstübicioğulları’dır.  Marka oluşturmak için babaannesinin kızlık soyadı olan Ketenci'yi kullanmaktadır. İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitimini tamamladıktan hemen sonra Avrupa da tasarım ve moda bölümünde eğitim almıştır. 30 yılı aşkın süredir takı işi ile uğraşan Muammer Ketenci daha sonrasında tekstil işine geçmiştir. Muammer Ketenci'nin dünyaca ünlü olmasının en önemli etkenlerinden biri de Amerikalı şarkıcı Beyonce’nin Crazy in Love albüm kapağı için tasarladığı büstiyer olmuştur. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Muammer Ketenci, evlidir. Ve bu evliliğinden 2 çocuğu vardır. Şimdi ise Show Tv ekranlarının severek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de jüri üyeliği yapmaktadır. Daha yarışmaya katıldığı ilk bölümde yaptığı eleştiriler ile sosyal medyada en ok konuşulanlar arasına girmişti. Bakalım modacı ve tasarımcı Muammer Ketenci'nin jüri koltuğuna oturması Kuaförüm Sensin'in başarılı yarışmacılarını zora sokacak mı? Yarışmacılar bu hafta boyunca Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'den kaç puan alacak? Kuaförüm Sensin yepyeni bölümleri ile hafta içi her gün Show Tv ekranlarında..

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar