Kuaförüm Sensin'deki Değişiklikler Yok Artık Dedirtti!

Kuaförüm Sensin'deki Değişiklikler Yok Artık Dedirtti!
Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin programında değişiklikler bitmiyor. Program şimdide puanlama sisteminde değişikliğe gitti. Detaylar haberimizde!

Show Tv'de hafta içi her gün yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği rekabeti bol yarışma programı Kuaförüm Sensin heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. En doğru saçı, en doğru makyajı yapacağını iddia eden kuaför ve makyözlerin yarıştığı program her bölüm kanalın en çok seyredilen programları arasına girmeyi başarıyor. Bir Kuaför ve bir makyözden oluşan takımların yarıştığı rekabeti bol, eğlenceli yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.15'te seyirciyle buluşuyor. Yarışma son bölümlerde yaşanan yüksek heyecanın yanısıra içerikte yaşanan değişikliklerle de gündeme geliyor.İşte programdaki değişiklikler!

Kuaförüm Sensin Değişikliğe Doymuyor!

Show Tv'nin hafta içi yayınlanan rekabeti ve heyecanı yüksek yarışma programı Kuaförüm Sensin seyirciden tam not almaya devam ediyor. Program son zamanlarda yaşanan değişikliklerlede gündemden düşmüyor. Nisan aylarında sunucu değişikliği yaşanan program daha sonra jüri değişikliğine gitti. heyecanın bir an bile düşmediği yarışmada son olarak puanlama sisteminde değişiklik yaşandı. Bundan böyle hem ekran başındaki izleyiciler hem de jüri üyeleri modellerin kıyafetleri ile birlikte en son hallerini sadece puanlamada görmeye başlayacak. Daha önce yaşanan her ana şahit olunurken şimdi sadece puanlama sırasında adaylar görünebilecek ve puanlar verilecek. 

Kuaförüm Sensin'de Bir Aşk mı Doğuyor?

Yeniliklerle birlikte heyecanın bir an bile eksik olmadığı Kuaförüm Sensin'de eğlenceli anlar hiç bitmiyor. Yarışmacılar güne Bilal ve Hasan'ın şakasıyla başladı. İkizi Hasan'ın yerine masada yerini alan Bilal önce fak edilmedi sonra şakanın anlaşılmasıyla komik anlar yaşandı. Bu arada günlerdir süren Hasan - Aslı bakışmaları da nihayete erdi ve ikili aralarında duygusal bir yakınlaşma olduğunu kabul etti.

Yarışmada ise, Betül ve Şükran 8 puanla gün sonuncusu olurken Tayfun ve Serap 24 puanla günü birincilikle tamamladı. Kendine güvenen en ii saçı makyajı ben yaparım diyen kuaför ve makyözlerin yarıştığı ve büyük ödülün sahibi olmak için ellerinden geleni yaptıkları yarışma programı Kuaförüm sensin Show Tv'de heyecanla ve keyifle seyredilmeye devam ediyor.Programla ilgili her türlü gelişmeyi sizler için araştırmaya devam edeceğiz. 

18-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar