Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü Sadece Arkadaşız Dizinde Buluştu

Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü Sadece Arkadaşız Dizinde Buluştu
İnternet yayın platformu Exxen’in yeni dizisi Sadece Arkadaşız’ın başrol oyuncuları belli oldu. Dizide Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü birlikte rol alacak.

Yerli internet yayın platformlarından biri olan ve yayına çok hızlı başlayan ev oldukça da fazla sayıda aboneye ulaşmayı başaran ve daha çok eğlence içeriğiyle dikkatleri çeken Exxen’de yayınlanacak yeni dizi Sadece Arkadaşız’ın çalışmaları hızlandı. AKN Yapım tarafından hazırlanan dizi romantik komedi türünde ele alınacak ve çok yakında Exxen’de seyirciyle buluşacak. Şu ana kadar hazırladığı içeriklerle özellikle genç kitleyi hedef alan internet yayın platformu Exxen bu yapımda da yine genç kitleyi hedef olarak belirledi. Cast çalışmaları başlayan ve şimdilerde ana cast için görüşmelerini sürdüren yapım şirketi dizide başrol oynayacak iki ana karakteri ise belirledi. Yakında sete çıkması beklenen ve şimdiden Exxen abonelerini heyecanlandıran Sadece arkadaşız adlı dizide iki güçlü isim olan Kubilay Aka ve Hazar Ergüçlü partner oldu.

Romantik Komedi Dizisi: Sadece Arkadaşız

Akn Film ve prodüction tarafından hazırlıkları sürdürülen ve çok kısa sürede Exxen’de yayına girecek olan yeni dizi Sadece Arkadaşız’ın hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Cast çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğü ve belirlenen oyuncularla görüşmelerin sürdüğü dizide son dönemlerin genç ve yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka ile yine son dönemlerde yıldızı iyice parlayan başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü başrol oynayacak. Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun yaptığı ve Zeynep Koçak tarafından senaryosu kaleme alınan dizide, ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışan iki gencin hikayesi anlatılıyor. Dizinin en geç Ağustos ayı ortasında sete çıkması ve çekimlere başlaması planlanıyor.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Son dönemin genç kuşak oyuncuları arasında önemli bir yere sahip olan güzel oyuncu hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Hazar Ergüçlü bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol almıştır. Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı yapımlar arasında

·         Gölgeler ve Suretler

·         Açlığa Doymak

·         Benim Dünyam

·         Cebimdeki Yabancı

·         Kar

·         Ahlat Ağacı

·         Her Şey seninle Güzel

·         Kuzey Güney

·         Medcezir

·         Analar ve anneler

·         Yüksek Sosyete

·         Hayat Sırları

·         Dudullu Postası

·         Hakan Muhafız

·         Alev Alev

·         Menajerimi Ara ve

·         Saklı adlı yapımlar bulunmaktadır.

24-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar