TRT 1'in Yeni Dizisi Selma'nın Başrol Oyuncuları Belli Oldu

TRT 1'in Yeni Dizisi Selma'nın Başrol Oyuncuları Belli Oldu
Televizyon kanalları yeni yayın döneminde ekrana gelecek diziler için çalışmalarını hızlandırdı. TRT 1’de yayınlanacak Selma dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Yaz sezonunun yoğun geçen hazırlık sürecinin ardından yayına giren diziler artık seyirciyle baş başa kaldı ve reyting alabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Henüz yaz sezonunun başında olunmasına rağmen şimdiden iki dizi erken final kararı aldı. Bu durum kanalları ve yapım şirketlerini her ne kadar çokça ilgilendirse de artık kanallar ve yapım şirketleri asıl yayın dönemi olan eylül yayın dönemine hazırlanmaya başladılar. Kanallar bir bir yeni yayın dönemindeki yeni dizilerin hazırlıklarını bitirerek sete çıkmaya hazır hale gelmesini isterken seyirciye de bu dizilerin ilk bilgilerini vermeye başladılar. TRT 1’de her sezon olduğu gibi yeni dizileri için çalışmalarını hızlandırdı. Kanal TMC Film tarafından hazırlıkları süren ve şimdilerde oyuncu seçimlerini yapan Selma kod adlı diziyi seyirciye duyurdu.

Selma Dizisi Yeni Yayın Döneminde TRT 1’de

TMC Film tarafından hazırlıklarına başlanılan ve eylül yayın döneminde TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Selma kod adlı dizinin hazırlıkları sürüyor. Şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşan yapım şirketi aynı zamanda dizinin prodüksiyon hazırlıklarını da eş zamanlı sürdürüyor. Selin Tunç tarafından kaleme alınan dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Dizide son dönemin genç ve başarılı oyuncusu Olgun Toker erkek başrol olarak seyirciyle buluşurken Olgun Toker’e kadın başrol olarak genç ve güzel oyuncu Zeynep çamcı eşlik edecek. Dizinin diğer cast çalışmaları devam ederken bütün hazırlıkların en geç ağustos ayında bitirilerek dizinin sete çıkması bekleniyor.

Zeynep Çamcı Kimdir?

Son dönemin genç oyuncularından güzel ve başarılı isim Zeynep Çamcı 11 Aralık 1986 yılında Muğla’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç oyuncu daha sonra oyunculuğa yönelmiş ve gerekli eğitimleri aldıktan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Zeynep çamcı bugüne kadar

·         Recep İvedik 2

·         Güneşin Karanlığı

·         Recep İvedik 3

·         Meryem

·         Deliha

·         Gerçek Kesit: Manyak

·         Feride

·         Gece Gündüz

·         Leyla ile Mecnun

·         Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu

·         Canımın İçi

·         Beni Böyle sev

·         Eğlendirme Dairesi

·         Seviyor Sevmiyor

·         Kara Yazı

·         Adı: Zehra

·         Terapist

·         Adım Başı Kafe adlı yapımlarda yer almıştır.

24-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar