Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy'un kız kardeşi kim oldu?

Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy'un kız kardeşi kim oldu?
Netflix için OGM tarafından hazırlanan ve yakında çekimleri başlayacak olan Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy'un kız kardeşini kimin canlandıracağı belli oldu.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu günlerde cast çalışmalarına hız verilen Kübra adlı dizinin çok yakında çekimlerinin başlaması bekleniyor. Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dizi internet yayın platformu Netflix için hazırlanıyor. Yazar Afşin Kum’un aynı adlı kitabından diziye uyarlanan Kübra dizisinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen kardeşler Taylan Biraderler üstleniyor. 8 bölümden oluşacak ve yaz aylarında çekilecek dizinin Netflix’te 2024 yılı içinde yayınlanması bekleniyor. Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Büşra Develi’nin yer alacağı dizide ayrıca ünlü oyuncunun kız kardeşi olarak da ünlü ve genç oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşıldığı öğrenildi.

Ahsen Eroğlu Kübra Dizisinde

İnternet yayın platformu Netflix için OGM Pictures tarafından projelendirilen ve Afşin Kum’un Kübra adlı eserinden uyarlanan Kübra dizisi için çalışmalara hız verildi. Cast çalışmalarına yoğunlaşılan dizide son dönemin genç ve başarılı oyuncusu Ahsen Eroğlu ile anlaşmaya varıldı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç ve güzel oyuncunun dizinin başrolünde yer alacak olan Çağatay Ulusoy’un kız kardeşi karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. 8 bölümden oluşacak dizinin ilk sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı ve dizide kadın başrol olarak yer alacak oyuncu Büşra Develi’nin ise dizinin 6. Bölümünde ekibe katılacağı öğrenildi. Dizide sosyal medya mesajı üzerinden gelen bir teklif üzerine başlayan hikaye konu ediliyor. Ahsen Eroğlu son dönemde yine Netflix için Merve ve Kült ile Ayzek ile Bir Gece adlı yapımlarda rol almıştı.

Ahsen Eroğlu Kimdir?

Son dönemin genç oyuncularından olan ve Menajerimi Ara ile seyircinin hafızasına kazınan genç ve güzel oyuncu Ahsen Eroğlu 27 Ekim 1994 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve oyunculuk eğitimleri alarak oyunculuğu meslek olarak seçmiştir. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında, Bir Modern Habil Kabil Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin, Kuzgun, Menajerimi Ara, Merve ve Kült, Ayzek ile Bir Gece, Titanyum, Aylin, Last Hours of Eve ve Sardunya yer almaktadır.

07-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar