Ben Bu Cihana Sığmazam'da beklenmeyen ayrılık

Ben Bu Cihana Sığmazam'da beklenmeyen ayrılık
Atv ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan başarılı dizi Ben Bu Cihana Sığmazam’da flaş ayrılık. Ethem hikayeye veda ediyor.

Bu sezon başında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan reytingi yüksek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayın hayatına devam ediyor. Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin hem yapımcılığını yapan ve hem de başrolünde rol alan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca özellikle deprem zamanında yaptığı çalışmalarla yoğun bir şekilde gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun başrolünü oynadığı dizinin yayınlanacak yeni bölümünde büyük bir ayrılığın yaşanacağı öğrenildi. Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan mafya ve aksiyon türündeki dizide rol alan ve Ethem karakterine hayat veren ünlü isim Kerem Kupacı’nın dizinin yayınlanacak bölümünde senaryo gereği hikayeye veda edeceği öğrenildi.

Ethem (Kerem Kupacı) veda ediyor

Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve bu sezon başında ekrana gelmeye başlayan Atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da flaş bir ayrılık yaşanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ethem karakterine hayat veren Kerem Kupacı diziye veda ediyor. Dizinin yeni bölümünde Cezayir’in (Oktay Kaynarca) vurulmasının ardından yaşanan heyecanlı ve aksiyon dolu anlar seyirciyle buluşacak. Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide yeni yayınlanacak bölümde Ethem karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kerem Kupacı’nın da diziyle vedalaşacağı öğrenildi. Dizinin ilk bölümünden itibaren kadroda yer alan Kerem Kupacı’nın dizinin hikayesi gereği kadrodan ayrılacağı öğrenildi.

Kerem Kupacı Kimdir?

Dizi ve film sektörünün ünlü isimlerinden biri olan Kerem Kupacı 7 Şubat 1971 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Kerem Kupacı daha sonra sinema filmi ve dizi setlerinde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu özellikle Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Pikacu karakteriyle çok tanınmış ve seyircinin kalbinde taht kurmuştur. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında, Kalk Gidelim, Kırgın Çiçekler, Bedel, Gelmeyen Bahar, Elde Var Hayat, Rina, Osmanlı Cumhuriyeti, Elveda Rumeli, Hayal ve Gerçek, Hayat Bilgisi, Kuzenlerim, Baba Evi, Dikkat bebek Var, Çilekli Pasta, Eviniz Olacak mı, Kahpe Bizans ve Ruhsar yer almaktadır.

07-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar