Kübra dizisine sürpriz transfer

Kübra dizisine sürpriz transfer
Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde İbrahim Yınal karakterine hayat veren Uygar Özçelik Kübra dizisiyle el sıkıştı.

İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve OGM Pictures tarafından projelendirilen Kübra dizisi geçtiğimiz ay içinde çekimler başlamıştı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Kübra Dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Taylan Birader’lerin yer aldığı ve senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı ve yine Kübra adlı kitaptan uyarlanan dizide mahallesinde kendi halinde olan ve evlilik hazırlıkları yapan Gökhan adlı bir karakterin hikayesi konu ediliyor. Gökhan dizide bir sosyal medya grubunu takip etmektedir ve bu gruptan bir süre sonra Gökhan’a Kübra adlı bir kullanıcıdan mesajlar gelmeye başlar. Mesajlar çok yakında olacak olayları Gökhan’a haber vermektedir ve bir süre sonra Gökhan kendisinin seçilmiş kişi olduğunu düşünür ve tüm hayatı bundan sonra değişmeye başlar. İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan dizinin kadrosuna son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan başarılı oyuncu Uygar Özçelik katıldı.

Uygar Özçelik Reis olarak Kübra’da

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix için çekilen Kübra dizisinin çekimleri devam ediyor. Kadrosunda Çağatay Ulusoy’un Gökhan olarak yer aldığı dizide ayrıca, Aslıhan Malbora (Merve), Nazan Kesal Dilek), Ahsen Eroğlu Gülcan), Cihan Talay (Salih) ve Aytek Şayan (Serhat) yer alıyor. Çekimleri devam eden dizinin kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu Uygar Özçelik katıldı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde İbrahim Yınal karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kübra dizisinde ise Reis karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. Özellikle Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncunun Kübra dizisindeki karakterinin özelliği ise henüz bilinmiyor.

Uygar Özçelik Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncusu Uygar Özçelik 1 Ocak 1983 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitiminde oyunculuk üzerine lisans yapan oyuncu daha sonra setlerde yönetmen yardımcısı ve oyuncu olarak yer almıştır. Oyuncu son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde İbrahim Yınal karakterine hayat vermiştir. Oyuncunun rol aldığı diğer yapımlar arasında ise, Arıza, Gülperi, 8. Gün, Şeref Meselesi ve Genco yer almaktadır.

14-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar