Kübra dizisine sürpriz transferler

Kübra dizisine sürpriz transferler
Çağatay Ulusoy ve Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaştığı Kübra dizisi Netflix Türkiye’nin iddialı yapımlarından biri. Diziye sürpriz transferler yapıldı.

Netflix Türkiye'nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi Kübra kadrosunu yeni oyuncularla takviye ediyor. Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturduğu Kübra dizisi usta oyuncuların yanı sıra sürpriz transferlerle iddiasını güçlendiriyor. Dizi severler Kübra dizisine katılan yeni oyuncuları ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Kübra dizisine sürpriz transferler

Çağatay Ulusoy ve Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaştığı Kübra dizisi Netflix Türkiye’nin iddialı yapımlarından biri. Yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in oturduğu dizi Afin Kum’un Kübra adlı kitabından uyarlanıyor. Diziye son olarak geçtiğimiz yıl büyük sükse yapan Oğlum dizisinde oynayan Nazan Kesal ve Cihan Talay dahil oldu.

Kadroda usta oyuncular yer alıyor

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve AslIhan Malbora’nın paylaştığı Netflix Türkiye’nin iddialı dizisi Kübra’da Ahsen Eroğlu, Büşra Develi ve Aytek Şayan yer alıyor. Hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizi Afşin Kum'un aynı adlı kitabından uyarlanırken yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturuyor. Kübra, yakında Netflix Türkiye'de!

Nazan Kesal Kimdir?

1969 Manisa doğumludur. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Kesal, Diyarbakır, Ankara ve Bursa Devlet Tiyatrolarında uzun süre görev yaptı. Aşk ve Ceza dizisiyle kariyerine başlayan Nazan Kesal reklam filmleriyle tanındı. Kendisi gibi oyuncu olan Ercan Kesal ile evli olan Nazan Kesal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle şöhreti yakaladı. Halka, Bugünün Saraylısı, Bir Zamanlar Çukurova, Analar ve Anneler, Kayıp Şehir dizilerinde oynayan usta oyuncu Kübra dizisine katıldı.

Cihan Talay Kimdir?

1984 İstanbul doğumlu olan Cihan Talay aslen Kırklarelidir. Onun oyunculuk kariyerine ilginç bir olayla başladı. 2016 yılında Güldür Güldür Show izleyenleri arasında yer alan Talay, hiçbir oyuna gülmeyince sahneye davet edilir. Sahnede stand up yapan Talay, izleyicileri gülmekten kırar geçirir. Bu olayla BKM oyuncuları arasına katılan Cihan Talay, doğaçlama tiyatro, açık mikrofon ve komedi gecelerinde performansıyla dikkat çekiyor. Düzenli olarak bir süre Güldür Güldür Show kadrosunda yer alan Cihan Talay, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde yer aldı.

28-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar