Kardeşlerim’in Oğulcan’ı Cihan Şimşek evleniyor

Kardeşlerim’in Oğulcan’ı Cihan Şimşek evleniyor
Halen Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin Oğulcan’ı Cihan Şimşek evleniyor.

Magazin dünyasının gündemine bahar aylarının gelmesiyle evlilik ve nişan olayları da girmeye başladı. Oyuncular, şarkıcılar ve başka başka ünlüler pek çok özel organizasyonları için sıcak havaların gelmesini bekledi ve şimdilerde de tarihler bir bir duyurulmaya başlandı. Özellikle evlilik haberlerinin yavaş yavaş artmaya başladığı bu günlerde bir evlilik haberi de cumartesi akşamları Atv ekranlarında yayınlanan ve üçüncü sezonunda olan Kardeşlerim dizisinin başarılı ve genç oyuncusu Cihan Şimşek’ten geldi. Geçtiğimiz yılın son günlerinde birlikte olduğu sevgilisine evlenme teklif eden Cihan Şimşek evet teklifini almıştı. Çift düğün tarihini ise duyurmamış sonraya bırakmıştı. Halen dizi çekimlerine devam eden genç oyuncu Cihan Şimşek ile sevgilisi Sinem’in düğün tarihleri sonunda belli oldu.

Kardeşlerim’in Oğulcan’ı Cihan Şimşek Evleniyor

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterine hayat veren ve bu dizide gösterdiği performansla sektördekilerin ve seyircinin büyük beğenisini kazanan genç oyunculardan Cihan Şimşek dünya evine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz senenin son günlerinde sevgilisi Sinem’e evlenme teklif eden çift evlilik hazırlıklarına başlarken düğün tarihini yaz aylarına bırakmışlardı. Halen Kardeşlerim dizisinin çekimlerinin devam ettiği ve Cihan Şimşek’in sezon arasını beklediği düğün için tarih sonunda belli oldu. Dizi çekimlerinin tamamlanması ve sezon arası verilmesini müteakip 23 Haziran tarihinde dünya evine girecek olan çift hazırlıklara da başladı. Sevgilisiyle gelinlikçide modelleri inceleyen Cihan Şimşek’in oldukça mutlu olduğu ve eğlenceli bir düğün yapmak istediği öğrenildi. Çiftin düğünü nerde yapacakları ise henüz netlik kazanmadı.

Cihan Şimşek Kimdir?

Halen Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterine hayat veren genç oyuncu Cihan Şimşek 6 Ağustos 1992 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından dizi setlerinde yer almaya başlayan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Zil Çalınca Avı, Suda Balık, 4N1K 1-2, Sabahlar Olmasın, Geçmiş Olsun, 4N1K Düğün, Bez Bebek, Adanalı, Zil çalınca, Canımın İçi, Merhaba Hayat, Bir Yastıkta, Beni Böyle Sev, Hanım Köylü Medcezir, 4N1K İlk Aşk, 4N1K Yeni Başlayanlar ve Kardeşlerim yer almaktadır. Oyuncu Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterine hayat vermektedir.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar