Kurtlar Vadisi oyuncusu Osman Wöber vefat etti

Kurtlar Vadisi oyuncusu Osman Wöber vefat etti
Kurtlar Vadisi dizisinde Tuncay karakterini canlandıran sevilen oyuncudan acı haber geldi. Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber hayatını kaybetti.

Ekranın en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi oyuncusu Osman Wöber veffat etti. Ünlü oyuncu Osman Wöber'in vefatı sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Tuncay karakteriyle akıllarda yer edinen Osman Wöber geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Ünlü oyuncu Wöber 62 yaşındaydı. Osman Wöber'in vefat haberi ise kısa sürede sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Wöber'in Kurtlar Vadisi'nde yer aldığı sahneler yeniden paylaşılmaya başlandı. Osman Wöber'in Kurtlar Vadisi'nde senaryo gereği kalp krizi geçirdiği sahne ise en çok paylaşılan sahnelerden oldu.

Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber kalp krizi geçirdi

Ünlü oyuncu Osman Wöber'in ani ölümü televizyon ve sanat dünyasını yasa boğdu. Kurtlar Vadisi dizisinde Tuncay Kantarcı rolünü canlandıran Wöber 62 yaşında hayata gözlerini kapadı. Oyuncu Zafer Algöz, Osman Wöber'in vefat haberinin geldiğini söyleyerek acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Zafer Algöz, "Sevgili arkadaşımız Osman Wöber ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm başımız sağolsun" paylaşımı yaptı. Herkesi şoke eden Wöber'in vefat haberinin ardından çok sayıda isim başsağlığı mesajı yayınlandı.

Pana Film'den başsağlığı mesajı

Kurtlar Vadisi dizisinin yapım şirketi olan Pana Film de Osman Wöber için sosyal medya hesabından bir baş sağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda, "Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu'da “Tuncay Kantarcı” karakteriyle aramızda bulunan değerli oyuncu Osman Wöber'e Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Osman Wöber kimdir?

Ünlü oyuncu Osman Wöber 27 Şubat 1960'ta Ankara'da doğdu. Avusturyalı- Türk oyuncu ve yönetmen Osman Wöber, Kurtlar Vadisi dizisindeki Tuncay karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Bölümü mezunu olan Osman Wöber aynı zamanda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirmişti. Osman Wöber birçok farklı şehirde bulunan devlet tiyatrolarında oyuncu, yönetmen ve idareci olarak görev yaptı. Cumhuriyet ve Sekizinci Saat gibi sinema filmlerinde de rol almıştı. Osman Wöber 25 Haziran 2022'de 62 yaşında vefat etti.

26-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar