Mesut Süre İle ‘Yalnızım Mesut Bey’ Yeni Sezonu Başladı!

Mesut Süre İle ‘Yalnızım Mesut Bey’ Yeni Sezonu Başladı!
İlk sezonu ile çok ilgi gören Mesut Süre ile ‘Yalnızım Mesut Bey’in 2. Sezonu başladı. Stand-up gösterileri ile tanınan Mesut Süre talk show formatındaki programı ile Blu TV’de…

1981 doğumlu ünlü stand-up’çı ve radyo programcısı Mesut Süre Türkiye’nin lider yerli online video platformu Doğan Holding’in çatısı altında 2015 yılında kurulan BluTV’de ilk sezonu ile büyük ilgi gören programı Mesut Süre ile Yalnızım Mesut Bey ikinci sezonu ile başlıyor. Mizah dünyasının başarılı ismi Mesut Süre, Eskişehir’de Üniversite okurken okul radyosunda çalışmış, çeşitli mekanlarda kendi yazdığı metinlerle gösteriler yapmıştır. Mesut Süre Hakan Gündüz ile çalıştı Radyo D’de, daha sonra Karma Türk Fm’de Onur Yar ile çalışma fırsatı bulmuştur. Rock Fm’de 2007 yılında ‘Sabah Problemi’ programını sunmuştur. Bu programdan birkaç ay sonra hafta içi her sabah 07:00 – 10:00 saatleri arasında yayınlanan ‘Rabarba’ programını hazırlayan ve sunan Mesut Süre, İstanbul’da çeşitli mekanlarda stand-up gösterileri yapmaktadır. Bunların yanı sıra cuma akşamları Bloomberg HT’de saat 21.45’te yayınlanan ‘Stand Up Comedy’ programında yer almıştır. Mesut Süre, İlker Gümüşoluk ve Mustafa Kemal Ayçe ile ‘Piyasadan Büyük Alacağımız Var’ kitabını  yayınlamıştır. Radyo programcısı olarak birçok ödüle layık görülmüş, Ayrıca, Piyasadan Büyük Alacağımız Var, Yapışık Kardeşler, Bizans Oyunları, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmlerinde rol almıştır. Geçtiğimiz sezon Yalnızım Mesut Bey adlı talk show’u ile BluTv ekranlarına gelen Mesut Süre, bu yıl 2. Sezonu ile izleyici ile buluşuyor. İşte Yalnızım Mesut Bey programının detayları…


Yalnızım Mesut Bey Programından Bir Bölüm

Mesut Süre İle ‘Yalnızım Mesut Bey’ Yeni Sezonu 24 Haziran 2022 Cuma Başladı

Yalnızlığı seçen ve yalnızlıktan kurtulmak için türlü çaba sarf eden zıt kutupları bir araya getiren sevilen programı ‘Yalnızım Mesut Bey’, yeni sezonuyla 24 Haziran Cuma gününden itibaren Blu TV’de yayınlanmaya başladı.

Mizah dünyasının başarılı ismi Mesut Süre’nin hazırlayıp sunduğu ve ‘yalnızlık’ konusunun enine boyuna tartışıldığı eğlenceli programı ilk sezonuyla büyük ilgi gören ‘Yalnızım Mesut Bey’ yeni sezonuyla BluTV abonelerinin karşısına çıkıyor.

İlk sezonunda olduğu gibi her hafta üç yalnızı sahnede ağırlayan Mesut Süre, seyircilerin de katılımıyla, konuklarının yalnızlık hikayelerini didik didik ediyor. Kendi hayatlarından izleyicilerin kesitler bulduğu programda Süre’nin konuklarından birbirlerine tavsiyeler vermelerini istemesi ise kahkaha dolu anlara yol açıyor.

İzleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatan, kendine has üslubuyla Mesut Süre, ‘Yalnızım Mesut Bey’de konuklarının herkese tanıdık gelen yalnızlık hikayelerine yer veriyor.

Yapımını Temascha Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Süreyya Bursa’nın yaptığı  ‘Yalnızım Mesut Bey’ yeni sezonuyla 24 Haziran Cuma 18.00’den itibaren BluTV’de.

Mesut Süre İle Yalnızım Mesut Bey Programına Konuk Olarak Katılmak İsteyenler Nasıl Başvurabilir?

Aşağıdaki linkten sırasıyla formu doldurup başvuru yapabilirsiniz.

Link: https://www.santralkumpanya.com/yalnizim-mesut-bey




Mesut Süre İle Yalnızım Mesut Bey Programına Canlı Katılmak İsteyenler İçin…

Mesut Süre’nin bir başka talk show’u ‘İlişki Testi’ ekibinden BluTV’ye özel, 8 bölümlük özel bir proje!

Hem talk show alanında hem mizah dünyasında öncü ve kendine özgü bir yol çizen ve Mesut Süre ile yeni bir format!

‘Yalnızım Mesut Bey’, Müzmin yalnızların terkediliş hikayelerinden, karşılıksız aşklarından, aldatılışlarına, flörte dahi varamamış açılma çabalarına kadar pek çok şeyi Mesut Süre’nin her daim eğlenceli, neşeli ve yer yer keskin moderatörlüğü eşliğinde paylaştıkları bir talk show formatıdır. 

NOT: Gösterinin kurgulanmış hali Blu TV’de yayınlanacaktır.

Sunucu/Moderatör: Mesut Süre

Format Yaratım ve Tasarım: Süreyya Bursa

Yönetmen: Baran Şaşoğlu

Yalnızım Mesut Bey Gösteri Tarihleri

26 Haziran 2022 Pazar – Profilo KM Batı Alternatif Sahne – İstanbul

02 Temmz 2022 Cumartesi – Profilo KM Batı Alternatif Sahne – İstanbul

15 Temmuz 2022 Cuma – Profilo KM Batı Alternatif Sahne - İstanbul

Biler Fiyatları

113 TL

26-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar