Kuruluş Osman 14. bölüm izle

Kuruluş Osman 14. bölüm izle
Sevilen dizi Kuruluş Osman heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Atv'de. Batur'un ihanetiyle karşılaşan Osman Bey ne yapacak? Kuruluş Osman 14. bölüm izle!

Atv'de çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman 14. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kuruluş Osman'da her hafta olduğu gibi heyecan dolu sahneler sizleri bekliyor. Kayı Obası'nda işler tamamen karışmıştır. Cengiz Han'ın emanetlerini almaya gelen Osman Bey'i bir ihanetle yüzleşme bekliyor. Kayı halkının önünde Balgay'ın kılıcıyla karşı karşıya gelen Osman Bey tuzağın farkına ancak varabilmiştir. Önemli gelişmelerin yaşanacağı Kuruluş Osman 14. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kayı obasında işler karışıyor

Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Bey'in hayatını anlatan Kuruluş Osman dizisi TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğtul dizisi gibi çok beğenildi ve önemli reytinglere ulaştı. Burak Özçivit'in Osman Bey karakterini canlandırdığı Kuruluş Osman Atv'de çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Bu hafta 14. bölümü yayınlanacak Kuruluş Osman'da Türk Obalarının bir araya gelmesi ve Moğollar'la yapılan mücadeleler anlatılıyor. Osman Bey odağında dönemin önemli olayları ekrana yansıtılıyor. Başarılı bir senaryo ve büyük bütçeli ber prodüksiyonla çekilen Kuruluş Osman beklenen ilgiyi gördü ve bu durum reytinglerine de yansıdı. Başarılı bir yapım olan Kuruluş Osman her çarşamba saat 20:00'da Atv ekranlarında sizleri bekliyor. Kuruluş Osman 14. bölüm izle!

Kuruluş Osman 14. bölümde neler olacak?

Aksiyon dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine toplayan Kuruluş Osman'da 14. bölüm yine çok konuşulacak. Osman Bey tuzağa düşmüştür ve Balgay'ın kılıcıyla karşı karşıya kalmıştır. Kuruluş Osman'da geçen hafta Cengiz Han'ın emeanetleri Balgay'ın eline geçmişti. Osman Bey bu emanetleri geri almak için Kayı Obası'na gelir fakat burada Batur'un ihanetiyle karşılaşır. Oklarla durdurulan Osman Bey, Ertuğrul Otağı'ndan çıkan Dündar ve Balgay'ı görünce düştüğü tuzağı farkeder ama artık çok geçtir. Balgay'ın nökerleri Osman Bey'in etrafını kuşatır ve oba halkı önünde Balgay'ın kılıcıyla karşı karşıya kalır. Diğer taraftan Moğollar'ın tuzağı sebebiyle yaralanan Bala Hatun'un durumu nedir? Osman Bey bu tuzaktan nasıl kurtulacak? Osman Bey'i Balgay'a teslim eden Dündar ne yapacak? Cengiz Han'ın emanetleri alınabilecek mi? Tüm soruların cevapları ve daha fazlası bu akşam Kuruluş Osman 14. bölümde. İyi seyirler...

11-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler