Kuruluş Osman 15. Bölüm izle

Kuruluş Osman 15. Bölüm izle
Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş sürecini anlatan Kuruluş Osman yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Kuruluş Osman 15. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

Atv'nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman bu akşam 15. bölümüyle ekranlarınızda olacak. Sevilen ve ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman'da bu hafta da heyecan dolu sahneler sizleri bekliyor. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman Bey ve dönemin kahramanlarının anlatıldığı dizide aksiyon ve dram bir arada.  Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu olan Osman Bey'in Moğollara karşı verdiği mücadele her bölümde sürükleyici sahnelerle ekrana aktarılıyor. Kuruluş Osman 15. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Osman Bey'in mücadelesi aksiyon dolu sahnelerle ekrana geliyor

Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, TRT 1'de geçen sezon yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin de yapımcısı olan Bozdağ Film tarafından çekiliyor. Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın yönetmen koltuğunda olduğu Kuruluş Osman'ın senaryosu Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Mehmet Bozdağ, Atilla Ergin, Ozan Bodur tarafından yazılıyor. Osman Bey'in Türk obalarını bir araya toplaması ve Moğollarla mücadelesinin anlatıldığı dizide, kardeş çatışması, obalar içerisindeki karışıklıklar, ihanetler ve oyunlarla olay örgüsü kuruluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda da usta oyuncular yer alıyor. Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bazıları şöyle; Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Açelya Özcan, Emel Dede, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Yaşar Aydınoğlu.

Kuruluş Osman 15. Bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 15. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, bu hafta da yine heyecan dolu sahnelerle geliyor. "Biz ecelden korkmayız, imanımızla savaşır, şehadeti kovalarız." Cümlesinin damga vurduğu Kuruluş Osman 15. Bölüm fragmanında izleyiciyi ekrana bağlayacak sahnelerin varlığı görülüyor. Osman bey abisi Gündüz'ün Balgay tarafından tutsak edildiğini öğrenince, Alpleriyle harekete geçerek Moğolları tuzağa düşürür. Moğollara verdiği tavizler sebebiyle obada zor durumda kalan Dündar çaresizlik içerisindedir. Osman bey Samsa Çavuş'u da yanına çekmeyi başararak Balgay'a karşı hamle yapar. Osman Bey'in hamlesi işkence gören Gündüz'ün kurtulmasını sağlayacak mı? Sofia'yı ele geçiren Osman Bey'in yeni hamlesi ne olacak? Osman bey Dündar bey'den nasıl hesap soracak? Tüm soruların cevabı ve daha fazlası Kuruluş Osman 15. Bölüm'de. İyi seyirler...

18-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler