Kuruluş Osman 20. bölüm izle!

Kuruluş Osman 20. bölüm izle!
Kuruluş Osman 20. bölüm izle! ATV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 20. ve yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 20. bölüm izle! ATV'den ekrana gelen Kuruluş Osman dizisi 6 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Dirliş Ertuğrul dizisinin devamı olan dizi her bölümüyle milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Televizyonda reytingleriyle kanalının yüzünü güldüren dizi, internette yayınlanan bölümleriyle de milyonlarca kez tıklanıyor. Kuruluş Osman dizisini takip eden izleyicilerin merak ettiği şey ise Kuruluş Osman dizisinin 20. bölümünü nasıl izleyebilecekleri gibi görünüyor. Siz de bunu merak edenler arasındaysanız doğru adrese geldiniz. Sevdiğiniz dizilerin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Kuruluş Osman 20. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bunun yanında Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüyle ilgili tüm bilgilere de yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz. 

Kuruluş Osman 20. bölüm izle

Sevilen dizi Kuruluş Osman, 6 Mayıs Çarşamba akşamı 20. bölümüyle yine ekrandaydı. Yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz herkes bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Her bölümü milyonlarca izleyiciyi televizyon karşısına geçiren Kuruluş Osman dizisinin 20. bölümü atv.com.tr adresinde yayınlandı. Siz de bölümü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

KURULUŞ OSMAN 20.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman, ilk bölümüyle 20 Kasım 2019 tarihinde ekrana geldi. Bozdağ Film imzası taşıyan ve ATV'den ekrana gelen Kuruluş Osman, daha önce TRT 1'den ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliği taşımaktadır. Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı Ürün, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Tezic, Emre Basalak, Abdül Süsler, Eren Hacısalihoğlu, Özge Törer, Buse Arslan, Yıldız Kültür, Yurdaer Okur, Burak Sarımola, Abidin Yerebakan, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Şevket Çapkınoğlu, Ayşen Gürler, Yaşar Aydınoğlu, Emel Dede, Yiğit Uçan, Ali Sinan Demir, Uğur Aslan, Açelya Özcan, Serhan Onat ve Aslıhan Karalar yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Osman Bey'in oğlu çıkıp gelmiş, Osman bey ise yanına başka ulusları da alıp Margeret Keşişleri ile savaşa gidecekti .Bu haftaki bölümde Osman bey, Dündar'a karşı tepkilidir. Kayı Obasının tansiyonu yükselince Osman Bey Dündar'a Öyle Kolay can vermek yok, Önce hesap vereceksin sözleri ile hem gözdağı verir. Hemde bir toplumun tümünün canını sırtında taşımanın sorumluluğu ile olayları anlamaya çalışır.  Dündar ise artık itibarını kaybetmeye başlamıştır. Bunun intikamını almak için oğlu Bahadır ile Osman beyi yok edecek bir plan kurar. Tüm bunlara rağman Osman Bey Aldefa'yı Alişar'ın elinden alabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Atv'de. Kuruluş Osman 20. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

06-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar