Kuruluş Osman 32. Bölüm İzle! (4 Ekim Çarşamba)

Kuruluş Osman 32. Bölüm İzle! (4 Ekim Çarşamba)
Kuruluş Osman 32. Bölüm İzle; Kayı Obası her yerinden kuşatılmışken Moğollara nasıl direnecek? Kuruluş Osman son bölüm ful HD kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 32. Bölüm İzle! Başladığı günden bu yana büyük ilgi ile izlenen ve Çarşamba akşamlarında sağlam bir ktileye sahip olan Kuruluş Osman dizisi bu akşam 32. bölüm ile ekranlara gelecek. Başrollerinde Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Cüneyt Arkın, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, Bozdağ Filmin imzası ile Metin Günay yönetmenliğinde çekilen dizide bu akşam Ağabey'i Savcı Beyi kurtarabilecek mi? Dört bir yandan köşeye sıkışmış durumda olan Kayı Obası Moğollara karşı direniş gösterebilecek mi? 

 Kuruluş Osman 32. Bölüm İzlemek ve detaylardan haberdar olmak için bağlantı linkini tıklayın bizi takip etmeyi unutmayın!

KURULUŞ OSMAN 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Kuruluş Osman 32. Bölüm İzle! Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'da bu akşam Osman Bey, Bamsı Bey'in yardımı ile Flatyos'un kurduğu pusuyu bozar ve kurtulur.  Mönse ve Yavlak Arslan'ın eline düşmüş olan ağabeyi Savcı Bey'i kurtarmak için canla başla mücadele eder. Ağabeyini kurtarabilecek midir?  Bamsı bey kayı obasına döner ve Ertuğrul Bey ile buluşur. Bu sırada Nikola ve Flatyos anlaşmayı bozarak Göktuğ'un zindandan kaşısının intikamı olarak Gündüz Bey'e suikast düzenler. 

Yavlak Arslan ise Savcı Bey'i elinden almasını hazmmedememiş ve Nikola ile Osman Bey'e karşı ittifak oluşturur. Geyhatu Nökerlerini yanına alarak Kayı Obasına doğru yola çıkar. Onu durdurmak gereklidir ve bunu yapabilecek tek bir kişi vardır. Osman Bey. Kayı Obası her yanından kuşatılmış durumdadır. Moğollar ise saldırıya geçmişken Kayı Obası ellerinden nasıl kurtulacak. Kaçaçcak yeri kalmaması Osman Bey'i harekete geçirir ve Geygatu ile Moğollara bir plan hazırlar. Osman Bey'in onları ters köşe edecek planı nedir? 

Ertuğrul Bey ise Osman Bey'e karşı sözünü dinlemediği için çok sinirlidir. Bala Hatun ise araları hiç iyi olmayan Hazal Hatun ile yavaş yavaş yakınlık kurmaya başmıştır? Peki Gündüz Bey'in gidişatı nasıl olacaktır? 

Atv'nin merak edilen ve sabırsızlıkla beklenen dizisi Kuruluş Osman 32. Bölüm İzlemek için yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . . 

04-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar