Kuruluş Osman 33. Bölüm İzle! (Son Bölüm)

Kuruluş Osman 33. Bölüm İzle! (Son Bölüm)
Kulucahisar kalesini bekleyen kötü sürpriz ne? Savcı Bey ile Osman Bey düşman mı oluyorlar? Hepsi bu akşam Kuruluş Osman 33. Bölümde!

Çarşamba akşamlarında sağlam bir ktileye sahip olan ve aşladığı günden bu yana büyük ilgi ile izlenenKuruluş Osman dizisi 11 Kasım çarşamba akşamı 33. bölüm ile ekranlara gelecek.  Bozdağ Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Cüneyt Arkın, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz gibi başarılı oyuncuların yer alıyor. Metin Günay yönetmenliğinde çekilen dizide bu akşam  Kulucahisar Kalesinin akıbetini bekleyen sürpriz ne? Savcı bey ile kardeşi Osman Bey düşman mı oluyorlar? 

Arama motorunuza Kuruluş Osman 33. Bölüm İzle yazarak bizlere ve dizinin canlı yayınına ulaşabilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN 33. BÖLÜM ÖZETİ

Osman Bey ağabeyi Savcı Bey'i Mönse ve Yavlak Arslan'ın elinden kurtarmıştı. Bu akşam ise Kayı Obasının elinde olan Kulucahisar Kalesi Bizans Ordusunun eline geçer. Mönke'yi Geyhatu'ya teslim ederek Savcı Bey ile karşı karşıya gelen Osman Bey'in planı Kayı obasını kurtarmak iken Bizanz'ın eline geçtiği haberini alınca OSman Bey yıkılır. Ağabeyi Savcı beyi dinlemeyerek canı pahasına o kaleyi alacaktır. Nikola ve  Flatyos'un karşısına çıkmakta kararlı olan Osman Bey, gitmemesi için  direnen Savcı Bey'in kendisini durdurmasına izin verecek mi? 

Herşye rağmen savaşan ve canını her durumda ortaya koyan Osman Bey, Kulucahisar'a gitmesi gerekçesi ile ağabeyi Savcı bey tarafından tutuklanma emrinin çıktığını duyunca nasıl hareket edecek? Selcan Hatu  ve Aygül Hatun Obaya geri döner. Bu dönüş Obanın karışmasını sağlayınca dengeler nasıl değişecek? 

Büyük bir aşkla bağlı olduğu davası için kendini ortaya koyan Osman Bey bu kez nasıl bir yaşam savaşı verecek? 

11-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar