Kuruluş Osman 34. Bölüm İzle! (Son Bölüm)

Kuruluş Osman 34. Bölüm İzle! (Son Bölüm)
Nefes Kesen yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak olan Kuruluş Osman 34. Bölüm izlemek ve bölüm hakkında detaylara ulaşmak için haberimizi takipte kalın!

Çarşamba akşamlarında sağlam bir ktileye sahip olan ve aşladığı günden bu yana büyük ilgi ile izlenenKuruluş Osman dizisi 18 Kasım çarşamba akşamı 34. bölüm ile ekranlara gelecek.  Bozdağ Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Cüneyt Arkın, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz gibi başarılı oyuncuların yer alıyor. Metin Günay yönetmenliğinde çekilen dizide bu akşam  Toy'a katılan OSman Bey'in Beylik hedefini duyan rakipleri ne tapki vercek? Durumu ciddiyetini koruyan Ertuğrul Bey'in akıbeti ne olacak?

Arama motorunuza Kuruluş Osman 34. Bölüm İzle yazarak haberimize ve dizinin son bölümünün canlı yayınına ulaşabilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN 34. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz bölüm Bizans ordusunun eline geçen Kulucahisar kalesine İstanbul'dan destek geldiği haberi her yerde duyulur. Osman Bey birde Bizans ordusunun Türk Beyi'nin kızı olan Targun Hatun'u da kaçırdığını öğrenir. İlk hedefi Targun hatunu kurtarmak ve beraberinde Kulucahisar kalesini almaktır. bunun için planlar yaparken, Nikola Söğüt'ü ele geçirmenin peşindedir. Orayı da alıp Osman Bey'in elini kolunu bağlamktır istediği. Geyhatu Yavlan Aslan'ı Beyberbeyi ilan etmiştir. Savcı Bey ise Yavlak Aslan'ın toyuna katılmak için davet edilir. Bu toy için obadan ayrılarak yola çıkar. 

Ağabeyi Savcı Bey'in davet edilip kendisinin söz yerine konulmadığını anlayan ve davet edilmeyen Osman Bey Söğüt'e giderek Nikola ve Yavlak Aslan'ın karşısına dikilir. Kendi Beyliğini ve Beylik hedefini sözlere döker. Fakat bu Beylik hedefinden diğer Obaların Beylerinin henüz haberi yoktur ve ne tepki alacağı merak konusudur. kendi obasına döndüğünde Osman Bey'in fevrilik ile aldığı Beylik kararı nasıl karşılanacak? Durumu gitgide daha da ciddileşen Ertuğrul Bey'in akıbeti ne olacak? Targun Hatun kurtuluşu gerçekleşecek mi? OSman Bey Hem Targun Hatun'u hem de Kulucahisar'ı kurtarbilecek mi? 

Yeni bölüm ile bu akşam ekranlara gelecek olan Kuruluş Osman yeni bölümü izlemek ve 34. bölüm canlı takip etmek için haberimizin detaylarına göz atmayı unutmayın. İyi Seyirler. . . . 

18-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar