Kuruluş Osman 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuruluş Osman 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan iddialı dizi Kuruluş Osman'ın 7. bölümü ne zaman yayınlanacak? 1 Ocak Çarşamba akşamı dizi yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde!

Sezonun en yüksek bütçeli ve en iddialı yapımı olarak gösterilen ve ilk önce TRT 1’de yayınlanacağı açıklanan ancak son anda ATV ile anlaşan ve bu kanalda yayınlanmaya başlayan Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi Kuruluş Osman ekranda fırtınalar estiriyor. Yayınlandığı bölümlerde seyirciden ve otoritelerden tam not alarak hem yayıncı kanalı hem de yapım şirketi Bozdağ Film’i memnun eden dizi yayınlandığı Çarşamba akşamları birinciliği kimselere kaptırmıyor.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman’ın başrolünde ise başarılı oyuncu Burak Özçivit rol alıyor. Dizinin yayınlanan beşinci bölümünün ardından yayınlanan 6. Bölüm fragmanında yine seyirciyi büyük sürprizler beklerken 7. Bölümün ise 1 Ocak’a denk gelmesi sebebiyle yayınlanmayacağı açıklandı. İşte detaylar!

Kuruluş Osman 7. Bölüm 1 Ocak’ta Yayınlanacak mı?

Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman bey’in ve Osmanlı Devleti’nin ilk kuruluş yıllarının anlatıldığı ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman yayınlandığı ilk beş bölümde seyirciden tam not almış gibi görünüyor. Reytinglerde liderliği kimselere kaptırmayan dizinin son yayınlanan bölümünde seyirci Kayı Beyi Osman’ın ve amcası Dündar Bey’in arasındaki çekişmeye şahit olmuştu. Osman’ın ayrıca Bala Hatun’a gönül düşürdüğü bölümde Bala Hatun Osman Bey’den kendisini babasından istemesini söylemişti.

Osman Bey’in heyecanına engel olamadığı bu gelişme sonrasında diziye yeni giren Sevcan Hatun, Bala Hatun’u Osman Bey için istemeye hazırlanır. Bu gelişmeyle birlikte 25 Aralıkta yayınlanacak 6. Bölümün yayınlanan fragmanında Osman Bey’i ve Kayı Beyliğini büyük olayların beklediği görülüyor. Seyircinin de heyecanla beklediği bölümün 25 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelirken bir sonraki bölümün ise 1 Ocak’a denk gelmesi sebebiyle yayınlanmayacağı açıklandı.

Kuruluş Osman 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuruluş Osman’ın 25 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 6. Bölümünün ardından yayınlanacak 7. Yeni bölümün yayınlanacağı tarihin belirsiz olduğu görülüyor. Dizinin 7. Bölümünün yayınlanması gereken normal tarihin 1 Ocak Çarşamba akşamı olduğu ancak yeni yılın ilk günü olması dolayısıyla dizinin bu tarihte yayınlanmayacağı açıklandı.

Bölümün çekildiği ve hazır olduğu ancak 7. Bölümün yeni yılın ilk günü olması sebebiyle 1 Ocak’ta yayınlanmayacağı seyircide büyük üzüntüye sebep oldu. Dizinin yayınlanacak 7. Bölümünün 1 Ocak Çarşamba akşamı yerine bir hafta sonra 8 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacağı açıklandı. Bu gelişmeyle dizide heyecanın bir hafta erteleneceği ve ATV’nin 1Ocak tarihinde Kuruluş Osman’ın özel bölümünü ekrana getireceği öğrenildi.

24-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar