Kuruluş Osman, Ayşe Hatun (Açelya Özcan) Kimdir?

Kuruluş Osman, Ayşe Hatun (Açelya Özcan) Kimdir?
ATV'nin yeni dizisi Kuruluş Osman dizisinde Ayşe Hatun karakterine hayat veren Açelya Özcan izleyicilerin ilgi odağı oldu. Peki Ayşe Hatun (Açelya Özcan) Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuuğrul'un devamı olarak ATV ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile yayınlanan Kuruluş Osman izleyenleri büyüledi. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Ayşe Hatun ise izleyicilerin ilgi odağı oldu. Peki oyunculuğu ve güzellği ile dikkat çeken Ayşe Hatun gerçekte kimdir? Kuruluş Osman, Ayşe Hatun'u canlandıran oyuncu Açelya Özcan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar..

Aylardır büyük bir merak ve heyecanla beklenen ATV'nin yeni dizisi Kuruluş Osman, 20 Kasım 2019 Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Tüm dünyanın büyük beğenisini toplayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit gibi önemli isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosunda izleyicinin merak ettiği isimlerden biri de Ayşe Hatun oldu. Kuruluş Osman'ın ilk bölümünden sonra tüm izleyiciler hemen 'Kuruluş Osman Ayşe Hatun kimdir?' şeklinde araştırmaya başladı. Kuruluş Osman dizisinde güzelliği ve üstün oyunculuk performansı ile tüm ilgiyi üzerine çeken Ayşe Hatun karakterini canlandıran Açelya Özcan kimdir? Kuruluş Osman'ın Ayşe Hatun'u yani Açelya Özcan nereli ve kaç yaşındadır? Açelya Özcan daha önce hangi dizi ve filmler rol aldı? Onu nereden tanıyoruz? İşte merak edilen oyuncu Açelya Özcan hakkındaki tüm detaylar..

Kuruluş Osman Ayşe Hatun (Açelya Özcan) Kimdir?

ATV ekranlarının yeni dizisi Kuruluş Osman, ilk bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. Dizinin ilk bölümünün yanı sıra dizide rol alan isimlerde oldukça merak edildi. Bu isimlerden biride Ayşe Hatun karakterine hayat veren Açelya Özcan oldu. Başarılı ve güzel oyuncu Açelya Özcan, 28 Haziran 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan hemen sonra Akademi 35 Buçuk'ta tiyatro ve uygulamalı kamera önü oyunculuğu eğitimi aldı. Oyunculuğun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Açelya Özcan, şan ve armoni eğitimi aldı. Ve 2005 yılından bu yana Sovereign Symphony isimli progressive rock grubunun vokalistliğini yapmaktadır. İşte Açelya Özcan'ın rol aldığı yapımlar..

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2015 – Tutar mı Tutar – Tomris TV Dizisi
2014 – Kiraz Mevsimi – Gizem TV Dizisi
2013 – Kibarlık Budalası – Lucille TV Dizisi
2013 – Ayhan Hanım – Hemşire Sinema Filmi
2013 – Müzikallere Selam (müzikal tiyatro oyunu) – Şamran Hanım
2012 – Aşkın Halleri – İnci TV Dizisi
2011 – Sensiz Olmaz – Sena TV Dizisi
2009 – Martı – Nina Mihalayeviç Zareçnaya Tiyatro
2008 – Bir Yaz Gecesi Rüyası – Helena Tiyatro
2007 – AMPHITRION 2000 – Alkmene Tiyatro

.

20-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar