Kuruluş Osman İkinci Tanıtımında Büyük Rekor!

Kuruluş Osman İkinci Tanıtımında Büyük Rekor!
Sezonun en çok beklenen ve en iddialı yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımı sosyal medyada rekor kırarak tam 35 milyon kez seyredildi. İşte detaylar!

Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olarak planlanan ve hazırlıklarına başlanılan Kuruluş Osman’da hazırlıklar bitmek üzere. Seyirciyle buluşmak için gün saymaya başlayan dizinin yayınlanan ikinci tanıtımı da ilk tanıtımında olduğu gibi yine rekor kırdı. Atv’de seyirciyle buluşmak için artık gün saymaya başlayan dizi bu sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilirken yerli yabancı milyonlarca kişi dizinin bir an önce başlamasını bekliyor. TRT 1 ekranlarında beş sezon gibi rekor bir süre yayınlanan ve aldığı reytinglerle zirveden inmeyen Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi Kuruluş Osman’ın da aynı başarıyı göstereceği tahmin ediliyor.

Kuruluş Osman Rekor Kırdı 35 Milyon İzlendi!

Hem Ülkemizde hem de dünyanın pek çok ülkesinde milyonlarca kişi tarafından başlaması heyecanla beklenen ve ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman için nefesler tutuldu. Şimdiye kadar iki tanıtımı yayınlanan ve her iki tanıtımda daha yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kişi tarafından seyredilen ve rekorlar kıran dizinin ilk tanıtımı 20 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştı.

Kuruluş Osman’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan ikinci tanıtımı da yayınlandığı hafta 35 milyon gibi inanılmaz bir izlenme rekoruna imza attı. Kuruluş Osman’ın ikinci tanıtımı yayınlandığı gün Twitter’da Türkiye ve dünya gündemine birinci sıradan girerken tanıtım Twitter’da 52 milyon etkileşim alırken, Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube’da 35 milyondan fazla izlendi. İkinci tanıtımda yine birincide olduğu gibi İngilizce, İspanyolca, Arapça, Rusça, Endonezce ve Urduca olmak üzere 25 ayrı dile çevrildi.

Kuruluş Osman Gün Sayıyor!

Atv ekranlarında yayına girmek için gün saymaya başlayan ve sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Kuruluş Osman başlamadan rekorlar kırıyor. Üzerinde bir yıldan fazladır çalışılan ve en ince ayrıntısına kadar planlanan dizinin başlaması için artık günler kaldı. Yapımcılığını Diriliş Ertuğrul’un da yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ’ın yaptığı, yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği dizinin başrollerinde ise Burak Özçivit, Özge Törer, Hazal Subaşı, Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Saruhan Hünel üstleniyor. Atv tarafından yayın günü ve tarihi henüz belirlenmeyen dizinin büyük ihtimalle yakın zamanda final yapacak olan Sen Anlat Karadeniz’in yerine Çarşamba günleri ekrana gelmesi bekleniyor.

31-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar