Kuruluş Osman’a Bir Bomba isim Daha! Seçkin Özdemir!

Kuruluş Osman’a Bir Bomba isim Daha! Seçkin Özdemir!
Atv’nin en çok reyting alan dizisi Kuruluş Osman 2. Sezon için sete inerken kadrosunu da bomba bir isimle takviye etti. Diziye son olarak Seçkin Özdemir dahil oldu.

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz sezon ortalarında Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan dönem dizisi Kuruluş Osman yayınlandığı süre içerisinde adeta fırtınalar estirdi ve seyirciyi heyecandan heyecana sürükledi. Yayınlandığı Çarşamba akşamlarının reytingine adeta ambargo koyan ve bu gün yayınlanan hiçbir yapıma acımayan ve şans tanımayan Kuruluş Osman yine aynı şekilde 2. Sezonuna hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde çekimlere yeniden başlayan Kuruluş Osman’ın Eylül ayının ikinci haftasında ekranlara gelmesi beklenirken yapım şirketi Bozdağ Film yeni sezonda hikayeyi daha da güçlendirme yoluna gitti. Hiçbir şeyi şansa bırakmak istemeyen ve reytinglerde herhangi bir düşüş yaşamak istemeyen yapımcı firma yeni hikayeye göre de yeni oyuncularla diziyi güçlendirmeye devam etti. İşte haberin detayları!

Kuruluş Osman’a Yeni Sezonda Bomba İsimler Dahil Oldu!

Atv’nin efsane haline gelen ve nefesiz izlenen dönem dizisi Bozda Film yapımı Kuruluş Osman yeni sezon için sete indi ve çekimlere başladı. İkinci sezonunda da yine aynı performansı göstermek isteyen dizi bunun için peş peşe bomba isimleri kadrosuna kattı. Bu isimler arasında ilk akla gelenler ise şunlar. Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, yine Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Tamer Yiğit, son dönemlerin en başarılı oyuncularından Çukur ve son olarak da Şampiyon dizisinde rol alan Erkan Avcı, Ezel adlı yapımla yıldızı parlayan Kambolat Görkem Arslan ve yine son dönemlerin yıldızı parlayan bir başka oyuncusu ve özellikle romantik aşk dizilerinin aranılan oyuncusu Seçkin Özdemir. Bu üst düzey isimlerle kadrosunu daha da zenginleştiren Kuruluş Osman yeni yayın döneminde adeta yıldızlar geçidine dönmüş durumda.

Kuruluş Osman Kadrosu Işıldıyor!

Dönem dizisi Kuruluş Osman yeni yayın dönemine hazırlanırken peş peşe kadroya katılan yeni oyuncularla adeta göz kamaştırır hale geldi. 1. Sezonunda üst düzey bir başarıya imza atan dizide Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez ve Özge Törer gibi başarılı isimler yer almıştı. 2. Sezon için sete inen diziye ise son olarak yakışıklı ve balarılı oyuncu Seçkin Özdemir dahil oldu. Son olarak geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan ancak koronavirüs sebebiyle umduğunu ulamayan Hizmetçiler dizisiyle ekrana gelen yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir’in Kuruluş Osman’a dahil olması dizinin seyircisinde heyecana yol açtı. Henüz hangi karakteri canlandıracağı bilinmeyen oyuncunun yeni yayın döneminde sevenlerine Kuruluş Osman’dan merhaba diyecek.

31-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar