Efsane karakterler geri dönüyor, Kuruluş Osman 2. sezon ne zaman?

Kuruluş Osman'a Turgut Alp ve Ertuğrul Bey gelecek mi?
Turgut Alp ve Ertuğrul Gazi oynayacak mı? Dizi severler merakla soruyor, tüm zamanların reyting rekorunu kıran Kuruluş Osman 2. Sezonu ne zaman başlayacak?

Düşmanlarını tek tek yok ederek fetihten fetihe koşan Kuruluş Osman’da efsane karakterler geri dönüyor. Bayrağı devraldığı Diriliş Ertuğrul’da oynayan ancak devamı olan Kuruluş Osman’da oynayıp oynamayacakları merak edilen o karakterleri araştırdık. Kulucahisar kalesini fethederek devlet olma yolunda ilk adımı atan Kurtuluş Osman’ın 2. Sezonunda Turgut Alp ve Ertuğrul gazi oynayacak mı? Dizi severler heyecanla ve merakla soruyor, İlk sezonunda 27 bölüm oynamasına rağmen tüm zamanların reyting rekorunu alt üsteden Kuruluş Osman 2. Sezonu ne zaman başlayacak? Tüm soru ve cevaplarıyla Kuruluş Osman dizisi haberimizde. Şimdi detaylar

Efsane karakterler geri dönüyor, Kuruluş Osman 2. sezon ne zaman?

Tüm rakiplerini ve düşmanlarını akıllı stratejilerle saf dışı bırakan Kuruluş Osman ilk sezonunda çok başarılı bir grafik sergiledi. Küresel Salgın corona virüsten dolayı erken final yapmak zorunda kalan Kuruluş Osman’da efsane karakterler Turgut Alp ve Ertuğrul Gazi önümüzdeki sezon yer alacak mı, kulislerde bu sorunun cevabı aranıyor. Sezon finalinde, Osman Bey, Sofia'nın kara şövalyelerine karşı giriştiği mücadeleyi kazandı. Yerli güçlerle ittifak kuran Osman Bey, şer yuvası Kulucahisar Kalesini fethederek şanlı bayrağı burçlara astı. Heyecan ve aksiyonun nefesleri kestiği 27 bölüm boyunca aranan Ertuğrul Gazi ve efsane savaşçı Turgut Alp beklendi.

Kuruluş Osman'a Turgut Alp ve Ertuğrul Bey gelecek mi?

ATV ekranlarının şampiyonu Kuruluş Osman muazzam bir sezon geçirerek yaz tatiline girdi. Kısa bir süre sonra çekimlere yeniden başlayacak olan dizide Balgay, Zöhre Hatun, Samsa Çavuş, Alişar ve Cerkutay gibi karakterler ölerek veda ettiler. Dolayısıyla diziye yeni yüzlerin girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hal böyle olunca yeni sezonda Ertuğrul Bey ve Turgut Alp gibi önemli tarihi şahsiyetlerin dizide olacaktır. Çünkü tarihi kaynaklara göre her iki karakterde Osman Bey’in yanında onun amansız mücadelesine omuz veriyor. Ertuğrul Gazi karakteri için ekranlardan nicedir uzak duran Ediz Hun’la anlaşılırken Turgut Alp’i oynayacak Cengiz Coşkun ile henüz anlaşılmadı.

Kuruluş Osman 2. Sezon ne zaman başlayacak?

20 Kasım 2019 tarihinde başlayan ve 24 Haziran Çarşamba akşamı final yapan Kuruluş Osman sadece 27. Bölüm oynayabildi. Dünyayı alt üst eden corona virüsten dolayı birkaç hafta çekilemeyen dizi tedbirlerin kalkmasıyla macerasına devam etti ve sezon finali yaptı. Kısa bir süre tatil veren dizi kulislerden sızan bilgilere göre ağustos ayında çekimler başlayacak. 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı kesinleşmese de Eylül ayında, olmadı en geç Ekim ayında izleyici karşısına çıkacak. Canlitv olarak bu konuda gelişme olursa takipçilerimizle paylaşacağız. Keyifli seyirler.

28-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar