Kuruluş Osman'da Cüneyt Arkın bombası!

Kuruluş Osman'da Cüneyt Arkın bombası!
Sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman yeni sezonda bomba isimlerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak Kuruluş Osman'a Cüneyt Arkın katıldı.

Bir yanda oyuncular tatil beldelerinde yılın yorgunluğunu atmaya çalışırken diğer yanda birçok dizinin yeni sezon hazırlıkları başladı. Birçok dizi Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlamaya hazırlanıyor. Dizilerin senaryoları gereği yeni cast çalışmaları yaptığı da gözlemleniyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemlerini konu alan Kuruluş Osman dizisinde de yeni hikayeler ve o hikayelerin kahramanlarını canlandırcak yeni isimlerle anlaşmalar yapılıyor. Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'nin yaşlılık rolü için Yeşilçam'ın jönlerinden Tamer Yiğit'le anlaşma sağlanmıştı.

Kuruluş Osman'a iki usta isim katıldı

Burak Özçivit'in Osman karakteriyle yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna Yeşilçam'ın usta isimlerinden biri daha katıldı. Yeşilçam'ın tarih konulu sinema filmlerinin değişmez ismi Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da yer alacak diğer usta isim oldu. Nesillerin filmleriyle büyüdüğü Cüneyt Arkın'ın Kuruluş Osman kadrosunda yer alması ise herkesi heyecanlandırdı. Arkın son dönemlerde sağlık sorunları sebebiyle projelerde yer almıyordu. Yeni sezonun en bomba transferi olan Cüneyt Arkın'ın Kuruluş Osman'da yer alması dizinin reytinglerinde büyük bir etki oluşturacaktır.

Cüneyt Arkın hangi karakteri canlandıracak?

Türk Sineması'nın usta ismi Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman'da Aksakallılar'ın reisi rolünde olacak. Kuruluş Osman geçen sezon oldukça başarılı bir sezon geçirmiş ve 27. bölümde sezon finali yapmıştı. Bozdağ Film projesi olan Kuruluş Osman Atv ekranlarında yayınlanıyor. Yeni dönemde Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın gibi Yeşilçam'ın usta iki ismini de kadrosuna ekleyen Kuruluş Osman, başarısına başarı katacak gibi görünüyor. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ henüz Cüneyt Arkın'la ilgili resmi bir açıklama yapmasa da dizi kulislerinde bu haber hızlıca yayıldı.

Yeni sezonda Kuruluş Osman daha da güçlü

Cüneyt Arkın'ın yeniden ekranlarda olması hem Cüneyt Arkın hayranlarını hem de Kuruluş Osman dizisini takip edenleri oldukça heyecanlandırdı. Burak Özçivit, Yurdaer Okur, Aslıhan Karalar, Özge Törer, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimlerin kadrosunda olduğu Kuruluş Osman dizisi, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Atv'de Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın gibi iki usta ismi kadrosuna alarak yeni sezonda da başarıyı garantiledi diyebiliriz.

19-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar