Kuruluş Osman’da Ertuğrul Gazi karakterini canlandıracak isim belli oldu!

Kuruluş Osman’da Ertuğrul Gazi karakterini canlandıracak isim belli oldu!
Reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman yeni sezona hazırlanıyor. Kuruluş Osman dizisine yeni girecek Ertuğrul Gazi karakteri ise merak ediliyordu. İşte merak edilen o isim!

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı mahiyetinde çekilen Kuruluş Osman başarılı bir sezonun ardından sezon finali yapmıştı. Yeni sezona yeni karakterlerle başlayacak Kuruluş Osman'da en çok merak edilen karakter Ertuğrul Gazi karakteri olmuştu. Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı karakterin yaşlı halini kimin canlandıracağı merakla beklenirken bir isimle imza aşamasına gelindiği belirtildi.

Ertuğrul Gazi'yi kim canlandıracak?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Engin Altan Düzyatan'ın yaşlılığı olan Ertuğrul Gazi karakteri için Yeşilçam'ın ustalarından Ediz Hun ismi üzerinde durulurken, çok farklı bir isimle anlaşma aşamasına gelindiği belirtildi. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kuruluş Osman Ertuğrul Gazi karakteri için Yeşilçam'ın yakışıklı jönlerinden olan Tamer Yiğit ile imza aşamasına gelindi. Ertuğrul Gazi'nin gençliğini Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Osmanlı'nın kuruluş aşamlarının anlatıldığı Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Gazi'nin yaşlı haline usta oyuncu Tamer Yiğit hayat verecek.

Diriliş Ertuğrul'dan Ertuğrul Gazi'ye dönüş!

Kuruluş Osman dizisi, Burak Özçivit'in Osman karakterini canlandırdığı ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş sancılarının anlatıldığı bir dizi. Geçen sezonun en iddialı dizisi olmayı başaran ve reyting rekorları kıran dizi yeni sezonda da aynı başarıyı sergilemeyi hedefliyor. Osman bey karakteri yakışıklı oyuncu Burak Özçivit tarafından başarıyla canlandırılırken, Ertuğrul Gazi karakteri için Tamer Yiğit ismi ile anlaşma sağlanmak üzere.

Kuruluş Osman'da Ediz Hun ismi konuşuluyordu

Burak Özçivit, Aslıhan Karalar, Seda Yıldız, Alma Terziç, Yurdaer Okur, Özge Törer, Yeşim Ceren Bozoğlu, Atılgan Gümüş, Çağkan Çulha gibi başarılı bir oyuncu kadrosu olan Kuruluş Osman dizisi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bozdağ Film'den Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında çekilen Kuruluş Osman'da yapım şirketi çeşitli isimlerle görüşmeler yapmıştı. Ertuğrul Gazi karakteri için Ediz Hun ismi konuşulsa da son kulis habere göre yapım şirketi Tamer Yiğit'le görüştü ve görüme imza aşamasına kadar geldi. Yeni sezonu da merakla beklenen Kuruluş Osman'da değişiklikler ilgiyle takip ediliyor.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar