Kuruluş Osman’da Osman Bey Düştüğü Büyük Tuzaktan Kurtulabilecek mi?

Kuruluş Osman’da Osman Bey Düştüğü Büyük Tuzaktan Kurtulabilecek mi?
Atv'de yayınlanan sezonun en iddialı yapımı Kuruluş Osman 2. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümünde kendine tuzak kurulan Osman Bey tuzaktan kurtulabilecek mi?

Atv ekranlarında geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve reyting sıralamasında birinciliğe yerleşen Kuruluş Osman’ın bu akşam yayınlanacak 2. Bölümü seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin ilk bölümünde Osman bey’in yaşadıkları ve en yakın arkadaşı ve kan kardeşini kaybetmesinin ardından bütün suçun ve sorumluluğun üzerine yıkıldığı Osman Bey üzerine atılan bu suçlardan kurtulabilecek midir? Osman Bey kendisine kurulan büyük tuzağı bozabilecek midir? Kuruluş Osman’ın ikinci bölümünde çözülecek birçok düğüm aynı zamanda Osman Bey’in masum olduğunun da ispatıdır. Osman Bey kendine kurulan tuzaklardan kurtulabilecek midir? Detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 2. Bölümü İle İzleyici Karşısına Çıkıyor!

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ, yönetmenliğini Ahmet Yıldız ve Fethi Bayram’ın birlikte yaptığı, senaryosu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur tarafından kalem alınan bu sezonun en iddialı dizisi Kuruluş Osman bu akşam ikinci bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Ayşegül Günay gibi oyuncuları yer aldığı Kuruluş Osman’da ilk bölümde Osman Bey, Kulucahisar tekfurunu ziyaret sırasında kendilerine ve tekfura kurulan tuzağı bozmuştur.

Ancak bu olay Osman Bey için artık bir ölüm kalım savaşına dönüşür. Tuzağı kuranlar, bütün dikkatleri üzerine çeken Osman bey’i yok etmek için hamle yaparlar. Bu saldırılardan birinde Osman bey’in kan kardeşim dediği Aybars şehit olur. Kendilerine tuzak kuranları bulmak isterken olaylar Osman’ı iyice içine çeker ve Osman her yandan kuşatılır. Osman kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek midir? Yoksa Sofia ve Kalanoz Osman Bey’i yalayacaklar mıdır? Bütün bu soruların cevabı bu akşam yayınlanacak 2. Bölümde saklı.

Kuruluş Osman 1. Bölümde Neler Oldu?

Ertuğrul bey’in Konya’ya gitmesi sonucunda Kayı Obası’nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos’u ziyarete gider. Ancak Kayıları burada bekleyen büyük bir tuzak vardır. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar.

Ancak tahmin edemedikleri Osman bey’in kurdukları tuzağı bozacak olmasıdır. Osman Bey kendilerine ve tekfura kurulan tuzağı bozar ama bu sefer bütün dikkatleri üzerine çeker ve kendisini büyük bir yok olma riskinin ortasında bulur.

27-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar