Ünlü İsim Alişan Aynı Araçtan Üç Adet Sipariş Verdi!

Ünlü İsim Alişan Aynı Araçtan Üç Adet Sipariş Verdi!
Ünlü şarkıcı Alişan geçtiğimiz aylarda ailesiyle birlikte kaza yapmış ve şans eseri sağ salim kurtulmuşlardı. Alişan şimdi üç adet yeni araç sipariş verdiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı ve program sunucusu Alişan geçtiğimiz aylarda büyük bir kaza geçirmiş ve adeta ölümden dönmüştü. Eşi, küçük çocuğu ve çocuklarının bakıcısıyla birlikte İstanbul İzmir otoyolunda kendisinin kullandığı aracın aksının kırılması üzerine büyük bir kaza geçiren Alişan ve ailesi araçtan küçük sıyrıklarla sağ kurtulmuşlar ve tedbir amaçlı olarak kaldırıldıkları hastaneden aynı gün taburcı edilmişlerdi. Olay sonrası yaşananları değerlendiren Alişan aracın aksının kırıldığını ve bir anda her şeyin olup bittiğini ifade etmiş ve böyle bir kazadan kurtulmamız Allahın bir takdiri ifadelerini kullanmıştı. Kaza sonrasında olayla ilgili pek çok yorum yapılmış açıklamalarda bulunulmuştu. Son olarak ünlü ismin aracın perte çıkması üzerine sigorta şirketinden 1 milyon lira alacağı iddia edilmişti. Şimdi ise ünlü ismin üç adet yeni araç siparişi verdiği ortaya çıktı. İşte detaylar!

Alişan Üç Adet Yeni Araç Alıyor!

İstanbul İzmir otoyolunda ailesiyle birlikte kendi kullandı araçla tatile giderken ölümcül bir kaza geçiren ve büyük bir şans eseri kazadan sağ çıkan Alişan kaza sonrası pert olan aracının yerine üç adet yeni araç siparişi verdiğini açıkladı. Geçtiğimiz aylarda yalanan kaza sonrası aracın içinde bulunan Alişan eşi Buse, küçük bebekleri ve bebeğin bakıcısı, aksı kırılan ve yolda 30 metreden fazla sürüklenen araçtan sağ çıkmışlardı. Kazadan sağ çıkmalarını Allah’ın bir takdiri olarak değerlendiren ünlü isim “Düz yolda arabadan dumanlar çıktı, lastik fırladı, sağa sola çarpıp takla attık. Arabanın haline baktım o arabadan sağ çıkmamız Allah’ın bir takdiri” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isim bu olayın ardından pert olan aracın yerine yeni üç adet araç sipariş verdiğini ifade ederek araçların Eylül’de geleceğini ifade etti.

Üç Araç 3 Milyon 750 Bin TL

Alişan’ın alacağını açıkladığı ve üç adet sipariş verdiği araç Volvo XC90 Model araçların birinin fiyatının 1 Milyon 250 Bin Lira olduğu ve üç araç için ünlü ismin 3 Milyon 750 Bin lira ödeyeceği öğrenildi. Alişan’ın bu araçlardan birini kendisine birini eşi Buse’ye ve sonuncusunu da kardeşine aldığı ifade edildi. Alişan konuyla ilgili olarak “Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse’ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylülde gelecek” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan Alişan’ın kaza yaptığı araç için sigorta şirketinden 1 milyon lira alacağı iddia edildi.

02-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar